مبارك باشه جواب اون پست اولي رو كه ندادي فكركنم نديدينش :-)
راستی من این تیکه رو ندیم در مورد سیپرکس . راستش در موقع تهیه وسایل یکی از دوستام بهم پیشنهاد داد که من هم به حرفش اطمینان کردم و سیپورکس تهیه کردم
و در اک قبلی خودم هم فقط سیپورکس داشتم و ازش راضی بودم فقط اگه این مقدار سیپورکس رو الان تهیه کنی درجه یک کیلویی 18000 میدن که الان میشه 900.000 تومان ولی
با ساب استریت نیم کیلو 60.000 تومن چی میشه ولی خدایش سیپورکس هم کم از چیزای دیگه نداره و من ندیدم کسی 50 کیلو سیپرکس تا الان استفاده کنه تو یه اک![]()
راستی یکی رو من از قلم انداختم اونم میگو اسکارلت دارم که تو این 3 روزی که انداختم تو اک از لای سنگها بیرون نمیاد تا ما شازده رو ببینیم راستی چرا؟![]()
سلام تبریک میگم خیلی خوب شده تانکتون ابعاد خوبی هم ساختین
فقط اون ats که قرار راه اندازی کنین بهتر بود آب ازats به رف نمیریخت به نظرم بهترین حالت اینه که به صورت جدا از هم کار کنن یا اینکه آب رف به ats منتقل بشه!
ان شالله که پر از ریف و ماهی بشه و ازش لذت ببرین
سلام اكواريوم زيباي داريد
فقط چند تا ايرادات جزيي داره
لايو راك ها خيلي ايستاده چيده شدن اگه يك مقدار خوابيده تر چيده ميشد فضايي بيشتر براي چيدن ريف داشتيد
شلنگي هوايي كه واريد اسكيمر شده واسه چيه؟
موج ساز به سمت چپ انتقال بديد بهتره
منتظر عكس ها جديد هم هستيم
براتون اروزي موفقيت روز افزون ميكنم
من يه پيشهناد دارم البته تصميم گيري با خودتونه...من جاي شما باشم سراغ ريف نميرم چون داره تكراري ميشه.كلا ماهياي سازگار با ريف زيبايي كمتري نسبت به بقيه دارن.به عنوان مثال زيبايي فاير فيش كجا و پروانه نوار مسي كجا/// مثلا اينا خيلي خوبن: مارون.آنتن دار.جراح بازو نارنجي.گابي زرد..رس سبز.ماندارين.رويال بنفش.جراح بنفش///البته پيشنهاد بود رفيق عزيز من خودم در اينده اينها رو ميخرم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)