مبارکه دوست عزیز کلا این هم مثل باقی کاسکو ها بچه لوس و بی تربیتی هست![]()
مبارکه دوست عزیز کلا این هم مثل باقی کاسکو ها بچه لوس و بی تربیتی هست![]()
ممنون به موراد خوبی شاره کردین اما بیسکویت اصلا نیاز نیست تا وقتی غذهای طبیعی هست . عسل هم معمولا به طوطی هایی میدن که از نظر جسمانی ضعیف شده باشه . به طوطی ای که هیچ مشکلی نداره عسل نمیدن .
"هيچ وقت پرهاش رو قيچي نكن چون پركن ميشه" اینم درست نیست . پرهای طوطی اگه صحیح کوتاه نشه امکان پرکنی وجود داره . اما اگه درست کوتاه بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد . مگر اینکه طوطی واقعا استرس شدید داشته باشه . اگه قرار باشه با کوتاه کردن پر، کاسکو پرکن بشه تا الان کاسکو ی تمام افرادی که پر هاشون کوتاه شده باید پرکن میشدن
درباره گردو هم درسته ، فقط گردوی سیاه یا تیره تر از حالت عادی نباید به طوطی داده بشه .
نکته بعدی اینکه هیچ کس بهش اشاره نکرد این بود که تخمه رو بردارن این درسته . البته نباید خیلی با عجله تخمه رو از غذاش حذف کنن . اگه عادت داره که به مقدار زیاد تخمه بخوره باید این مقدار رو به تدریج کم کنن. که علاوه بر ذرت تازه میتونن حبوبات میوه جات و سبزیجات مختلف رو تو غذاییش وارد کنن .
در مورد قيچي كردن پر كاسكو من به چند نفر قبلا گفتم اما گوش نكردن
نتيجش هم پركن شدن كاسكوشون شد
كاسكو تك تك پرهاش رو دوست داره اگر پراشو قيچي كنن ناراحت ميشه
حتي اگر خيلي هم اهلي باشه اون موقع به تقليد از صاحبش كه پراشو چيده شروع ميكنه به كندن پرها
تازه وقتي كاسكو ها هيچ كدوم قابل اطمينان نيستن اصلا چرا بايد به اين فكر كرد كه با قيچي كردن پرا ميشه از فرارشون جلوگيري كرد يا نه
اگر پرو بال درست حسابي نداشته باشه يه موقه بخواد بپره اون وقت با مخ ميره تو ديوار
بيسكوييت ساقه طلايي هم به خاطر سبوس كه داره خيلي مفيده
عسل هم به قوي شدنش كمك ميكنه ديگه
ذرت هم كه انقدر دوست دارن كه همون روز اول به تخمه ترجيح ميدن
من دوروز درميون به نيكي عسل ميدادم انقدر انرژيش زياد شده بود كه صبح تا شب يه كله حرف ميزد
يه بار هم سرش رو فرو برد توي شيشه عسل وقتي ديديم از خنده مرديم
راستي امير براش شاخه ي تميز و تازه چوب هم بزار تا بجوه![]()
سلام.خیر همونطور که سپیده خانم فرمودن قرارنیست همه ی کاسکوهایی که پرهاشون قیچی میشه پرکن بشن.ضمن اینکه کاسکو پرنده ای نیست که دائم توی خونه پرواز کنه که بخواد با مخ به زمین یا در و دیوار بخوره.کاسکو اگر موقع کوتاه کردن پرهاش اذیت بشه فقط پرکن میشه وگرنه اگر کسی که کوتاه میکنه حرفه ای باشه و سریع و یکدست کوتاه کنه و اگر رام باشه نهایت یکی دو روز بد قلقی میکنه و باز به شرایط عادیش بر میگرده.
عسل قند بالایی داره.اگر به موقع استفاده نشه کلیه ی پرنده رو اذیت میکنه.
ببینید دوست عزیز مشکل اینه که شما یه سری موارد رو به همه طوطی ها تعمیم میدین .
طوطی به تقلید از صاحبش شروع میکنه به کندن پرهاش ؟؟!!. اولین باره دارم اینو می شنوم . مشکل جای دیگست ، اصلا تقلیدی در کار نیست . کاسکو یا طوطی رامی که پرهاش کوتاه بشه و پر بکنه به علت بد کوتاه شدن پر ، شروع به پرکنی میکنه چون نمی تونه درست پرواز کنه و به قول شما با مخ میخوره زمین ، اعتماد به نفسش رو از دست میده ، تمام قدرتش به همون بال هاش هست . وقتی این قدرت به طور کامل ازش گرفته میشه در مقابل افراد یا چیز هایی که ازشون میترسه یا قبلا در مقابلشون احساس قدرت میکرده ، احساس ضعف می کنه و فکر میکنه هیچ دفاعی نداره . همین باعث افسردگیش میشه و شروع به پرکنی می کنه ، عوامل دیگه ای هم ممکنه باعث پرکنی بشه ولی هیچکدوم تقلید نیست . نه تنها کاسکو بلکه تمام طوطی ها پرهاشونو دوست دارن ولی بعضی وقتا لازمه پر طوطی کوتاه بشه . نه تا حدی که طوطی نتونه پرواز کنه . فقط سرعتش کم میشه و تو ارتفاع کمتری میتونه پرواز کنه ( به غیر از محیط باز که باد باعث اوج گرفتن طوطی میشه ). کوتاه کردن پر به تصمیم صاحب طوطی بستگی داره . این نظر شما محترم هست و میتونید به کاربرا پیشنهاد بدین که پر طوطی رو کوتاه نکنن ولی دقیقا مثل حرفی که درباره نوازش سر طوطی زدید و گفتید باعث پرکنی میشه ، اینم مثل همون حرفه . این حرف شما کاربرا رو به اشتباه میندازه . خیلی ها هستن که پر طوطی رو کوتاه میکنن ولی هیچ مشکلی برای طوطی هاشون پیش نمیاد.
اصلا بحث فرار نیست . خونه یه محیط بسته هست که وقتی طوطی آزاد گذاشته میشه باید نکات ایمنی هم رعایت بشه که طوطی فرار نکنه . کوتاه کردن پر برای طوطی هایی که درست نمی تونن پرواز کنن ( حداقل سال اول ) و طوطی هایی که رفتارهای پرخاشگرانه دارن لازمه . بعضی ها هم برای تربیت طوطی ها معمولا سال اول پر طوطی رو کوتاه می کنن مشکلی هم پیش نمیاد . نا گفته نمونه که خودم از مخالفای کوتاه کردن پر طوطی هستم ولی همه جوانب رو باید توضیح داد . تصمیم با صاحب طوطی هست
بیسکویت ساقه طلایی فقط از سبوس ساخته نشده ، شکر و مواد افزودنی هم داره که برای طوطی مضر هست .
ذرت هم بله دوست دارن ولی تنها غذای مورد علاقه طوطی ها نیست . همه چیز باید به اندازه در اختیارشون قرار بگیره .
درباره عسل هم جناب اسکندری توضیح دادن
هر کسی که از طوطی نگه داری میکنه ممکنه غذاهایی به طوطیش بده که کلا مضر هست ولی نمی خواد ضررش رو قبول کنه . اصلا مهم نیست . ولی نباید تو فروم تاکید کنه که اینکار درسته .
مبارکه ایشالا لحظات خوبیو با هم بگذرونید
تبریک میگم امیر جان میشه بپرسم از کجا خریدیش آخر؟کاسکوی خوبیه ماشا..الله امیدوارم روز های خوبی رو درکنار هم رقم بزنید
سلام دوستان
بعد مدت ها گفتم چندتا عکس جدید از کاسکوم بذارم حدود 6 ماهه که دارمش دیگه کلا" به فضای خونه عادت کرده و کلی حرف میزنه هر کسی از بیرون میاد,کاسکوم خودش سلام میکنه وقتی که خودم یا اعضای خانواده میخوایم بریم بیرون خداحافظی میکنه
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)