سلام درسته حق با شماست ... ولی خوب فعلا هدفم اینه که با تهیه گوپی های نژاد دار وتکثیر اونا در آکواریوم ، اصلاح نژاد روشون انجام بدم و بعد به تکثیر عمده بپردازم.. چون هدف اصلیم کاره حتما کم کم به سمت ماهیای دیگه هم خواهم رفت..ممنون از راهنمایی شماسلام
بازدهی تکثیر گوپی در تانک و محیط آکواریوم پایینه . این ماهی معمولا در حوضچه هایی که مملو از الیاف و توده های نخی شکل از جنس پلاستیکه تکثیر میشه . انتخاب های بهتری هم هست البته بستگی داره هدف اصلیتون علاقه باشه یا دید اقتصادی...
اگر قصد گسترش کار و درآمد زایی دارید فکر میکنم بهتره به سایر ماهی ها هم توجه کنید .
موفق باشید
سلام
اول بهتون تبریک میگم واسه این کار قشنگ.من هم درست مثل شما یک اطاق واسه تکثیر ماهی درست کردم با همین ابعاد برای دیسکس.یک سوال برام پیش اومد خونه شما اپارتمانیه یا ویلایی.چون اگه اپارتمان باشه مثل خونه من یخورده باید حواستون به وزن تانکها باشه که وزنشون توی اطاق پخش بشه.اگر هم که اپارتمانی نیست خوش به حالتون.
سلام ممنونم دوست عزیزسلام
اول بهتون تبریک میگم واسه این کار قشنگ.من هم درست مثل شما یک اطاق واسه تکثیر ماهی درست کردم با همین ابعاد برای دیسکس.یک سوال برام پیش اومد خونه شما اپارتمانیه یا ویلایی.چون اگه اپارتمان باشه مثل خونه من یخورده باید حواستون به وزن تانکها باشه که وزنشون توی اطاق پخش بشه.اگر هم که اپارتمانی نیست خوش به حالتون.
نه خوشبختانه این مشکل رو ندارم و خوش به حالمه..ممنون از توجهتون ..امیدوارم شما هم تو کارتون موفق باشید
آفرین. خوبه ایشالا که موفق باشید. معلومه حساب شده رفتید جلو
راستی این تانک ها رو چه جوری گیر اوردین. خوب خریدیدا دست دوم با پایه و کرایه 1050000 تومان یعنی هر تانک به اضافه پایه درب منزل کمتر از 39 تومان.
خیلی خوب خریدید
تاپیک کارگااه پرورش ماهی ایشون ماه هاست که آپدیت نشده . لطفا قبل از ارسال پست یک نگاهی به تاریخ آخرین ارسال بکنید...
خوب بالاخره کاربر انجمن هستند. شاید بازم آنلاین بشن. پرسیدن که عیب نیست
دوست عزیز موضوع این تاپیک یک موضوع عمومی نیست که تمام کاربران در آن مشارکت داشته باشند به همین خاطر وقتی شروع کننده و ایجاد کننده این تاپیک ماه ها به سایت سرنزده و تاپیک رو به روز نکرده دلیلی نداره پستی در آن ارسال شود.
لطفن قبل از هر فعالیتی قوانین سایت را خوب مرور کنید. ممنون
سلام خدمت اساتید
بنده هم خیلی به پرورش علاقه دارم ولی با موضوع فروش مشکل دارم نمیدونم واسه فروش چیکار کنم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم؟؟؟
باتشکر فراوان
باسلام و تشکر از توجهتون
بنده با توکل به خدا کاری رو انجام نمیدم . قبل از اینکه کاری رو شروع کنم تا آخرش رو برنامه ریزی میکنم و دربارش فکر میکنم...واسه همین میخواستم شرایطو بسنجم.![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.