تانک شماهم بسیار زیباست، با تجهیزاتی که استفاده کردی و میکنی حتما خیلی سریع زیباتر هم میشه
تانک شماهم بسیار زیباست، با تجهیزاتی که استفاده کردی و میکنی حتما خیلی سریع زیباتر هم میشه
حسام جان ممنونم، آفتابی و پیروز باشید.سلام
لطفا ابعاد تانک رو هم ذکر کنید
بسیار زیبا است... پاینده باشی
نیما جان انجام وظیفه بود،امیدوارم موفق و پیروز باشید.ممنون دوستم بابت توضیحات و عکسا. امیدوارم موفق باشید.![]()
سپاسگذارم نظر لطف شماست.بسیار بسیار زیبا بود دوست عزیز خوشبحالت که هر روز بهش نگاه میکنی
آیدین جان ممنونمسلام
تانک زیبایی دارین
میشه در مورد شرایط تکثیر حلزونا کمی توضیح بدین
حلزون کیلر به صورت جفت تکثیر میشه و احتیاج به هر دو جنس نر و ماده می باشد،راحت ترین راه بدست آوردن جفت تهیه کردن آنها به صورت گله ای هست (البته زیاد به صرفه نیست) و در کل برای نسل اول چند ماه طول میکشه تا نوزادان رو تو تانک مشاهده کرد و نیاز به صبر و حوصله زیاد داره،و شرایط آب نیز میتونه خیلی موثر باشه.به امید خدا یه پست کامل راجب این موضوع و چرخه زیستشون قرار خواهم داد.
سلام ممنونم از لطف شماسلام بسیار عالی بود
اون کودada رو از کجا تهیه کردید؟؟ ازش راضی بودید؟؟ به مشکل جلبک نخوردید؟؟ ممنون
کود ada رو یکی از دوستان برام فرستاده، کود نیتروزن ،پتاسیم،فسفات +عناصر کمیابه ،رازیم ازش تنها مشگلش قیمت + کم بودنش تو تو بازاره،
مشگل جلبک که مثل همه تانکای گیاهی تو تانک منم وجود داشته تقریبا با اکثره جلبکها دسته و پنجه نرم کردم،در حال حاضر هم گیاها پیروز این جنگ نفس گیر با جلبکا هستند که امیدوارم همیشه به همین صورت باشه..
با تشکر از تمامی دوستان
بسیار ممنونم از لطف شما،تانک شماهم بسیار زیباست، با تجهیزاتی که استفاده کردی و میکنی حتما خیلی سریع زیباتر هم میشه
استفاده از تجهیزات و برندهای معتبر همیشه میتونه کمک بسیاری به گرفتن نتیجه بهتر داشته باشه،ولی متاسفانه در اینجا تهیه این قبیل اولا با قیمت غیر واقعی نسبت به قیمت های سایر کشور ها ،سخت پیدا شدن جنس اصلی ،پاک شدن تاریخ انقضاء محصول و... دقیقا وقتی از یک محصول جواب میگیریم بعد از مدتی دیگه تو بازار اثری ازش پیدا نمیکنیم. و روز به روز هم جنس هایی با نام های جدید ...تمامی این موارد راه و عرصه رو برای دست یابی به ایده ها تنگ تر میکنه، در کل من فکر میکنم استفاده از علم شیمی و جمع آوری اطلاعات از عناصر مختلف و چگونگی چرخه استفاده اکوسیستم از آنها میتونه بیشتر به ما کمک کنه در کنار محصولات و تجهیزات مدرن.
اقا مهیار تا حالا عکس دیسکس نذاشتی ها
دیگه وقتشه
سلام دوست عزيز
تانك زيبايي داريد فقط اگه لطف كنيد در باره نور تانكتون هم توضيح بديد ممنون ميشم . اگه زحمت نيست يه عكس از نماي جلو كه روشنتر باشه بذاريد . موفق باشيد![]()
امیر جان سلاماقا مهیار تا حالا عکس دیسکس نذاشتی ها
دیگه وقتشه
6 تا 2 - 2.5 اینچی و 2 تا 3 - 3.5 اینچی دارم و کمتر از 3 هفته هست که به جمع ما پیوستن.
![]()
علیرضا جان سلامسلام دوست عزيز
تانك زيبايي داريد فقط اگه لطف كنيد در باره نور تانكتون هم توضيح بديد ممنون ميشم . اگه زحمت نيست يه عكس از نماي جلو كه روشنتر باشه بذاريد . موفق باشيد![]()
راجب نور باید بگم که برای این تانک از منابع نوری زیادی استفاده کردم، تا اینکه تصمیم گرفتم LED رو هم امتجان کنم با 20 وات شروع کردم و دچار جلبک شدم،رفته رفته تعداد LED هارو کم کردم و در حال حاضر از 12 وات LED استفاده میکنم که شامل 10 عدد High Power LED با کلوین 9000-10000 و لومن 110 -120 و وات 1 می باشد و 2 عدد صورتی 1 وات.
لوازم ساخت
(عکس قدیمی)
![]()
سلام خدمت دوستان
خرطوم مکنده حلزون کیلر در جستجوی غذا لابلای بستر.. این صحنه رو من هیچ جای دیگه ای ندیده بودم تا به حال واقعا بلنده.. کاش میشد فیلماشو هم قرار بدم..
نگهبانان تانک..
تانک جدید
![]()
discus
![]()
واقعا زیبا و دلنشین بودن ♥
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)