کمتر با ما حساب کن تا بخرمش![]()
کمتر با ما حساب کن تا بخرمش![]()
دوستان ابلق (نر و 48 روزه) رو هم تصمیم گرفتم قیمتشو 190 بکنم تا زودتر فروش بره ....
'گلی یا من تماس بگیرین 09179008701
در مورد تو راه تلف شدنش من واسه تهران راننده اشنا دارم میدم به اون یه چند روزی دیر میشه ولی عوضش سلامتش تضمین میشه...میذاره پیش پای خودش.
دوم در مورد نفرستانمعزیزم اکثر بچه های اینجا منو میشناسن یه عروس ماده هم داشتم که به نفیسه خانوم فرستادم اگه اطمینان ندارید میتونید از ایشون هم بپرسید البته واسه ایشون هم فکر کنم 3 4 روزی طول کشید تا تونستم بفرستم پرنده رو...(نمیدونم والا دیگه چطور تضمین کنم)
در مورد جفت شدن به هیچ وجه توصیه نمیکنم چون خواهر برادر رو اگه جفت بزنی جوجه هاش اکثرا زیر 2 یا 1 ماهگی تلف میشن یا بیماری دیگه پیدا میکنن (البته بهتره توی تاپیک عروس هم سوال بکنید)... ولی میتونید معمولی کنار هم نگه دارید حداقل تا 13 یا 14 ماهگی که مناسب برای جفت اندازی میشن اونموقع میتونید هر تصمیمی میخواهید بگیرید
راستش امیر جان یخورده دو دل هستم بابت فرستادنش به بندر عباس ...راه دوره هوا هم گرمه ولی بازم خبر میدم بهتون
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥ همچنان موجود هستن♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥
دوستان قیمت رو باز هم اوردم پایین فقط برای اینکه زودتر فروش برن هرکدوم170 هزار تومان
////////////////////با تشکر فروخته شدند///////////////////////
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.