اینم عکسای جدید از دو تا جوجه که دیگه شبا که لونه رو میبینم همش دارن شیطونی میکنن
ابلق 24 و گلی 20 روزس بابت کیفیت .... عکسا پیشاپیش معذرت میخوام اونقدر تو دست ول میخورن که...
![]()
اینم عکسای جدید از دو تا جوجه که دیگه شبا که لونه رو میبینم همش دارن شیطونی میکنن
ابلق 24 و گلی 20 روزس بابت کیفیت .... عکسا پیشاپیش معذرت میخوام اونقدر تو دست ول میخورن که...
![]()
عزیز دلمممم. خیلی با نمکن
اولیه از قیافش معلومه حسابی شررررره
دومیه هم که مظلومه قیافش شبیه بچه درس خوناس![]()
همه زدن تو کار جوجه کشی از عروس هر روز میگم برم تو سایت یه چند تا عکس جدید از جوجه های عروس هلندی ببینم![]()
مممنون مهرانه خانوم
من بیشتر ابلقو دوست دارم چون بزرگتره بحر حال بزرگی گفتن کوچیکی گفتن
سلام .
نفیسه خانم یه بچه سوسول و جیغ جیغوییه که نگو هر وقت دستمو میبرم تو لونه شروع میکنه به فیس فیس کردن و نوک زدن
دومی هم که عزیز دلمه خیلی دوستش دارم الان دستمو برده بودم تو لونه خودش به کلی زحمت اومد رو دستم . البته دستم رو کامل گذاشته بودم کف لونه
اقا شمام یه آستینی بالا بزنید از برزیلی یا عروس جوجه بکشید خیلی حال داره به خدا
تبــریک میگم
کوشولو های نازنازی![]()
چقدر نازن.اینا جوجه های همون عروسی هستن که چند ماه پیش معرفی کرده بودینش اون یکی سایت؟چقدر زود گذشت حالا خودشم بچه داره![]()
نه متاسفانه اگه منظورتون پانی هست که بعد اینکه واسش نر خریدم هرکاری کردم جفت نشدن همش دعوا بود منم فکر کردم شاید مشکل از ماده هست چون نر قبلا جفت داشت فروختمش به یکی از بچه های همین سایت
بعد اون یه لوتینو خیلی توپ خریدم که متاسفانه باز حدودا 2 3 ماهی هیچی ندیدم ازشون که مجبور شدم ماده رو بدم به نفیسه خانوم که الان فکر کنم با وایت فیسشون جفت شده و نر رو هم دادم پرنده فروشی
این جفت رو هم اواسط فروردین بود که از پریسا خانوم (chaky)گرفتم
جوجه های خیلی قشنگی هستن.ایشالا روز به روز بیشتر بشن و شماهم عکسای بی کیفیت ازشون بگیری.موفق باشی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.