هنوز خیلی رام نشده دیشب ساعت یازده و نیم کرج به شدت لرزید همه ریختن بیرون چند ثانیه قبلش کاسکو ما وحشی بازی در اورد که خیلی ترسیدم بعد به شدت خونه لرزید
Sent from my iPhone using پارسی پت mobile app
ما کرج هستیم امروز صبح ساعت نه امدم خونه رفتم جلو قفس غار نزد اما از دستم هیچییی دیگه نمیگیره و یه جورایی شوکه شده یه شاه پرش هم کنده شده بود امکانش هست باز اروم شه خیلی نگرااانم
Sent from my iPhone using پارسی پت mobile app
سلام کاسکو من بعد لزله دم خودشو خوشبختانه نکند ولی یکی از شاه پر هاش کنده شده بود الانم کاملا سر حاله ولی قبل زلزله خیلی جیغ میکشید و بال بال میزده
Sent from my iPhone using Parsipet
سلااا تورو خدا کمکم کنید الانم باز یه زلزله امد اشتهارد ما کرجیم خیلی کوچولو لوستر تکون حورد احساس نکردیم اما کاسکو من مانند زلزله قبل بی قراری و کرد و یه شاه پر دیگه کند چیکار کنم بی قرارررره
Sent from my iPhone using Parsipet
دوست عزیز لطفا سوال خود را در "انجمن پرسش و پاسخ درباره کاسکو" مطرح کنید
با تشکر از شما
همیشه و در همه حال به طبیعت احترام بگذاریم و حق زندگی برای حیوانات را هم محترم بشماریم
دوستان مرغ عشق های من الان یه دو ساعتی بود که داشتند خودشون رو به قفس میزدند رفتم ارومشون کنم منو که دیدن هر کدوم رفتن یه گوشه چسبیدن به قفس دارن زمین رو نگاه میکنم همونطور که شما گفتید میشه راحت گرفتشون، یعنی الان میخواد زلزله بیاد![]()
۲ ساعت! اینا فقط چند ثانیه قبل متوجه میشن.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.