امیدوارم این پرنده ی بیچاره بتونه تو طبیعت زندگی کنه...
یا از همه بدتر شکار نشه...وای خدا..امان از دست این شکار چیان!
امیدوارم این پرنده ی بیچاره بتونه تو طبیعت زندگی کنه...
یا از همه بدتر شکار نشه...وای خدا..امان از دست این شکار چیان!
درکتون می کنم خیلی سخته من ۴ سال مینامو بزرگ کردم بعد فرار کرد خیلی سخته هنوز نتونستم با پرنده ی دیگه یی اونجور ارتباط برقرار کنم ولی حتما صلاحشون توی این بوده
وای خیلی سخته اخییییییییییییییی ایشالا که خوشبخت شده بهتره فکرای خوب بکنی
رهام جون با غصه خوردن فقط خودتو اذیت می کنی!!تقریبا اکثر ما بک خاطره همینطوری(که پرنده یا حیوونمون رفته باشه )داریم و درکت می کنیم .با غم و غصه که کاری نمیشه کرد.
این خدای مهربون که مارو افریده هیچ موجودیشو رها نمیکنه و همیشه نگهدارو حافظ همه موجوداتش هست.مطمءن باش حافط الماس شما هم هست و روزیشو همونطور که باید بهش میرسونه.معلوم نیس اون شیطون خان با کیا دوس شده سرش به کی و چی گرم شده که از شما یادش رفته.
چیکار میشه کرد بی خیالن دیگه!!!!!!![]()
الان داره دعات میکنه میگه عجب آدم بی احتیاط باحالی بود که من رو گذاشت اونجا تا باد بیاد .....آره نفیسه جون وحشی بود ولی دیگه به ما عادت کرده بود و تقریبا رام شده بود یعنی از ما فرار نمیکرد
تازه بعد ازفرارش ما 3 روزموندیم تا بتونیم بگیریمیش هر2الی3ساعت میاومد توی باغ روی درختا مینشست صبح هاهم میاومد پیش مرغ و جوجه ها غذا میخورد و میرفت بااینکه اون اطراف خونه زیاده ولی همش میاومد روی درختای حیاط ولی از روز سوم دیگه نیومد و ماهم برگشتیم![]()
رهام جون با غصه خوردن فقط خودتو اذیت می کنی!!تقریبا اکثر ما بک خاطره همینطوری(که پرنده یا حیوونمون رفته باشه )داریم و درکت می کنیم .با غم و غصه که کاری نمیشه کرد.
این خدای مهربون که مارو افریده هیچ موجودیشو رها نمیکنه و همیشه نگهدارو حافظ همه موجوداتش هست.مطمءن باش حافط الماس شما هم هست و روزیشو همونطور که باید بهش میرسونه.معلوم نیس اون شیطون خان با کیا دوس شده سرش به کی و چی گرم شده که از شما یادش رفته.
چیکار میشه کرد بی خیالن دیگه!!!!!!
آره عزیز جان 3 روزی که میاومد با 2 تا کلاغ زاغی رفیق شده بود باهم میگشتن![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.