و چه رنگ هایی استفاده کنم که آب آکواریممم شفاف تر به نظر برسه !!؟؟!؟!
ممون ( اونم کللی !)
و چه رنگ هایی استفاده کنم که آب آکواریممم شفاف تر به نظر برسه !!؟؟!؟!
ممون ( اونم کللی !)
سلام دوستان عزیز! منم کم کم دارم شروع میکنم به ساخت آکواریم گیاهی! و از دوستان خوبم ک به من اطلاعات کافی دادن و راهنماییم کردن ممنونم! مخصوصا mahdi3000 و hamedbm !!
و ممنون میشم دوستان و اساتید اگر نظری و یا پیشنهادی دارن بدن
خب! چیزایی ک تهیه کردم فعلا دو عدد ریشه هست ک گذاشتم خیس بخوره زیر نور آفتاب!
بعد از اون خاک معمولی بدون کود هست که خیس کردم و برای 1 روز و زیر نور گذاشتم و سپس با الک خیلی ریز (مخصوص آرد بود! از آشپزخونه کش رفتم) یک بار غلبار کردم! و الان گذاشتم کمی خشک شن!!
کمی هم شن ساختمانی ( به مقدار خیلی ناچیز ) میخوام مخلوط خاکم کنم ک حالت ماسه (ساحل) مانند به خودش نگیره تو بستر!{به گفته پدر!!} ( البته هنوز شتستنش تموم نشده!)
موادی که می خوام قاطی خاکم کنم: کود هیومیک اسید،دولومیت،موریات پتاسیم، خاک رس،خاک بستر جی بی ال ( که به مقدار خییییلیییی ناچیز دارم!!)، و قرص مولتی و آهن شرکت ADA
به نظرتون بسترم بیش از حد مقوی نمیشه ک گیاهام رو بسوزونه؟ یا خفن جلبک بزنه؟؟
کلا نظرتون رو بگید! ممنون![]()
سلام آقا
اسم کوچیکت رو بگو که به اسم صدات کنیم
خاک رس رو به اندازه 2 میل بریز کف تانک و ماسه نرم رو هم به اندازه نیم سانت روی اون بریز و بقیه کارها رو هم که میدونی . شاید دو ماه آب آکواریوم زرد بشه واسه همین رس رو اول از همه و کمتر از همه میریزیم
موفق باشی
و از دوست عزیزم aheidari24 هم تشکر میکنم!!
سلام مهدی جان
کوچیک شما محمد هستم! من می خاستم رس رو با خاکام قاطی کنم!(به صورت 5% از کل خاک) اما چشم نمیکنم!
و میخوام کودها رو بریزم زیر زیر! نریزم؟ قاطی کنم یا ...؟
من طبق http://www.parsipet.ir/thread12888.html و چند منبع دیگه خواستم عمل کنم! اما امر امر شماست![]()
بعد از رس - دولومیت و موریات رو بریز و کود هیومیک رو با ماسه ریز قاطی کن و روی بقیه بریز البته نیم سانت بیشتر نشه . بعدش مانادو و بعد هم سنگریزه 3-4 میلی که اونم 3 -4 سانت بریز و 20 سانت هم آب بدون کلر .
قرص مولتی و آهن رو فعلا نذار چون این بستر باید 2 هفته هوا رسانی شدید داشته باشه . هر هفته هم آب رو تا روی بستر سیفون کن و دوباره آب بریز ( هم دما با آب قبلی )
قبل از اینکه گیاها رو بکاری قرص ها رو داخل خاک قرار میدی . بعدش هم ماهی
این روش و تجربه منه . تا نظر اساتید بنده چی باشه
ممنون از توضیحتون
منظورتون از هوادهی چیه؟ چطوری باید هوادهی کنم؟ و اینکه منظورتون همون آب 20 سانت هست ک باید سیفون کنم؟ یا تانک رو پر کنم(جلبک نمیزنه؟؟)؟؟و اینکه سیفون از رو دیگه!؟؟!؟این سیفون کردن باعث نمیشه مواد مغزی از تانکم خارج شه؟؟
ببخشید سوالام زیاده
و اینکه من امکان دسترسش داشتن به آب 100% بدون کلر رو ندارم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)