مرسی علی جان.
ممنون از اینکه سر زدی.
2سال پیش لوتینو خیلی زیاد بود امسال اصلا برزیلی جوجه نیست.
امسال عروس رو دوره.
خیلی ها پرورش میدن.
منم که هر چی جوجه میگیرم میفروشم چون شما گفتی نباید از یه نسل باشن حرفتون رو گوش دادم.![]()
ممنون از نظرت والا الآن 1سال و نیمه دنبال جوجه هستم که مث این اهلیش کنم ولی نمیشه .
اون یه باری که خریدم تو پرنده فروشی گاز نمیگرفت همینجوری آوردمش خونه گرفتمش دستمو سوراخ کرد.
بعد فهمیدم که یارو پرنده فروشه در حین گرفتن شستشو میذاره زیر گردنش تا کلش تکون نخوره و نتونه گاز بگیره.
پرنده فروشی ها خیلی زرنگن![]()
منم تبریک میگم خیلی بامزه س
من کلا از پرنده ها مخصوصا طوطیسانان خوشم میاد (طوطی شما که جای خود داره)
![]()
من عکس طوطیمو گذاشتم دوست عزیزممنون از نظرت والا الآن 1سال و نیمه دنبال جوجه هستم که مث این اهلیش کنم ولی نمیشه .
اون یه باری که خریدم تو پرنده فروشی گاز نمیگرفت همینجوری آوردمش خونه گرفتمش دستمو سوراخ کرد.
بعد فهمیدم که یارو پرنده فروشه در حین گرفتن شستشو میذاره زیر گردنش تا کلش تکون نخوره و نتونه گاز بگیره.
پرنده فروشی ها خیلی زرنگن![]()
عروس لوکاس 007
ممنون
سلام.خیلی بامزست.اصلا مثل نقاشیه،عکسا فقط یکم تاره.فکر کنم لرزش داشته دوربین،بازم خیلی قشنگه
ویرایش توسط اسکندری : 29th May 2013 در ساعت 09:57 PM دلیل: لطفا فارسی تایپ کنید.
انقد منو هرس میده دستم میلرزه ازش عکس بگیرم.نوشته اصلی توسط solitaryqueen;11****
سلام.خیلی بامزست.اصلا مثل نقاشیه،عکسا فقط یکم تاره.فکر کنم لرزش داشته دوربین،بازم خیلی قشنگه
ممنون از نظرتون![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.