سلام.جفت زیبا و خوش رنگی تهیه کردید.ایشالا همیشه در کنارشون لحظات شادی داشته باشید.
سلام.جفت زیبا و خوش رنگی تهیه کردید.ایشالا همیشه در کنارشون لحظات شادی داشته باشید.
تبریک میگم خیلی دوست داشتنی اند![]()
چه زیبا ان مبرکه عزیزم![]()
سلام به همه دوستان
یه مدت نبودم اینترنت نداشتم حالا برگشتم با چند خبر و چند مشکل کوچیک
تاریخ داشتن پرنده ها از یک ماه گذشت تو این یک ماه نتونستم برنامه خوبی برای تغذیشون داشته باشه تقریبا بیشتر چیزایی که گفته شده رو بهشون دادم . مثلا سفیده تخم مرغ یک بار (رنده نشده).سیب یک بار تو دستم گرفتم خوردن ولی یه بار رنده زدم نخوردن ! سبزی خیلی دوست دارن . بهشون جعفری و پرپین میدم کاهو هم یه بار گذاشتم رو قفس نخوردن دفعه بعد تو دستم گرفتم خوردن ، ولی هنوز جوانه گندم بهشون ندادم. با کمک دوستان میخوام یه برنامه هفتگی تغذیه خوب براشون بنویسم ؟
همه اینا مقدمه ایی بود برای
آلفا (زرد - نر ) 2 تا خط های بالای بینیش رفت ( که نشون دهنده سنش هست ) ولی رافائل ( سبز -ماده) که سنش کمتر بود چند روزی هست پرهای بالای بینیش یه مقدار ریخت و پرهای جدید در اومده و کلا پرهای بعضی از قسمت پرهای بدنش هم ریخته (فکر کنم پر ریزی یا همون رفتن تو لک هست ). مشکلی نداره ؟
تو این یک ماه من ظرف اب براشون نزاشتم که حمام کنن چون داخل خونه هستن . نیاز ندارن ؟
و اینکه قبلا هم گفته بودم میرن کف قفس نمیدونم چی میخورن . یه بار که رفته بودن کف قفس سریع و اروم خودمو رسوندم به قفس که از من سریعتر بودن پریدن رو چوب ولی یه چیزی تو دهان آلفا بود ! نمیدونم مدفوع بود یا باقیمونده سبزی !؟؟ نمیدونم چکار کنم ؟
و اینکه دیروز رفته بودم مسافرت و که کاغذ آ4 گزاشتم کف قفس که تمیز باشه و امروز که برگشتم دیدم اطراف کاغذه رو با طراحی دقیق و زیبا خوردن . (شاید برای این بوده که کف دریا اون قسمتش که داخل قفس بوده رو خورده بودن و قسمت بیرون قفس رو نمیتونستن بخورن )
خوردن کاغذه براشون مشکلی پیش نمیاره ؟
ببخشید که زیاد نوشتم . تا چند ساعت دیگه عکس میزارم که بهتر مشخص باشه
ممنون از راهنمایی و نظرات همه دوستان
سلام دوباره به همه دوستان
ببخشید که دیر شد عکس ها. چندتا عکس گرفتم که دوستان نظر بدن و اینکه الان که رافائل(سبز-ماده) پر ریزی داره و پرهای بالای بینیش دارن تغییر میکنن . سنش بهتر مشخص نیست ؟
اگر دوستان وقتشو داشته باشن به صفحه اول برن عکس های روزای اول هست و تغیرات مشخص هست .الان 38 روز شده که پیش من هستن
و عکس های بعدی از کاغذی هست که نوش جان کردن
اگر دقت کنید کفیه قفس رو درآوردم چون میرفتن کف قفس نمیدونم چی میخوردن منم بهشون مشکوک شدم و گفتم درش بیارم شاید بهتر باشه .
بعضی وقتا نره حرکاتی رو انجام میده مثل رقصه برای مادهه انجام میده .چند باری هم مادهه اداشو در اورد . این کار واسه چیه یعنی داره مست میشه ؟
میدونم زوده . کی براشون لونه بزارم ؟
یه مشکلی هم پیش اومده برادر میگه پرنده هات صدا میکنن مزاحم خوابم هستن . اتاق بقیه هم نمیشه ، مجبورم بزارمشون تو بالکن پشت بنجره اتاقم . اونجا گنجشک نمیاد ولی گربه شاید بیاد
سلام
عکساتون رو نتونستم ببینم
تغذیشون تا اینجا خوبه
یواش یواش موارد دیگه رو هم اضافه کنید
پر ریزیشون مشکلی نداره و کمابیش همگی تو این فصل یک دوره پر ریزی دارن
ظرف آبتنی براشون بگذارید هفته ای یکبار آب گرم و در محیط گرم و بدون جریان نسیم
بهتره کف قفس از قفس جدا باشه که دسترسی به باقی مونده غذاها یا موفوع نداشته باشن
جویدن کاغذ هم کار همه طوطیاس بهتره در دسترسشون نباشه
برای گذاشتن لونه هم عجله نکنید. فعلا زوده. با دیدن جفت گیری لونه رو براشون بگذارید
پیشنهاد میکنم برای برادرتون یک جفت گوش گیر بگیرین بهترهتا اینکه بخواید بگذاریدشون توی بالکن که گربه بیاد سراغشون و........
سوالاتون رو تو تاپیک عمومی بپرسید هم زودتر جواب میگیرید هم اینکه مطالب پراکنده نمیشه
ممنون
ویرایش توسط nafiseh65 : 30th June 2013 در ساعت 10:34 AM
سلام به همه دوستان مدت خیلی زیادی هست که چیزی ننوشتم
خبرهای این مدت :
یه قفس بزرگ درست کرده بودم که درش کمی مشکل داشت ولی خودم خوب می بستمش . با رفتن به آموزشی برای سربازی که تهران بودم وقتی برگشتم (تقسیم شدم شهر خودمون )یکی از مرغ عشقا فرار کرده بود ، اون یکی هم بابام برده بود پیش مرغ عشقای دوستش و مثل اینکه با یکی از مرغ عشق هاش جفت شده . از این ماجرا سه ما میگذره ، کم کم دارم یه قفس بزرگ بهتر درست میکنم و قفس بزرگ قبلی هم تعمیر کنم و مرغ عشق و پرنده دیگه ایی بخرم .
یه اکواریوم هم که قبل آموزشی راه اندازی کرده بودم و به زودی اکواریوم کوچیک دیگه اضافه میشه که تو بخش اکواریوم اعضا معرفی میکنم .
خلاصه منتظر عکس ها و خبرهای جدید باشید .
موفق و پیروز باشید
سلام دوست عزیز
انشالله در ار تکثیر مرغ عشق موفق ظاهرب بشید.یاعلی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)