و ...
![]()
و ...
![]()
و ...
![]()
و ...
![]()
سلام جناب رضایی.خوبیه شرایط شما اینکه مهمترین عامل تانک دیسکس یعنی خود دیسکس،آماده و در دسترس دارید.سلام . آرش عزیز این تانک آخر کشت منو .... یکی باید عین این درست کنم . زد به سرم باز .....
من امروز یکی دو تا تانک رو هم خدمتتون معرفی می کنم . البته یه خواهش از دوستان . و اونم اینکه تانکهای خودشون رو هم همراه با مشخصاتشون معرفی کنند . سیستم فیلتراسیون - تجهیزات استفاده شده در اون و .... هدف از این تاپیک تنها نشان دادن دیسکس ها و تانکهای زیبای اینتر نتی نیست . که البته با دیدن اون تصاویر هم می تونیم به بحث و بررسی در موردشون بپردازیم که خیلی خوبه . مثلا ببینید یک نوع دیسکس و چینش خوب تانک در همون عکس سومی که آرش عزیزم گذاشته کلی الهام بخش هست ولی پرداختن به تجهیزات و کل تانک و تنه ی تانک نیز بسیار مهم و با اهمیت هست . دوستان عزیز حتما مشارکت کنند . به نظر می تونه تاپیک جدید و خوبی داشته باشیم .
همه شاد و پیروز باشید .
ایشالا خودتون،خانواده و دیسکس هاتون صحیح سالم در پناه یزدان بی همتا.
موفق باشید.
سلام
اینم تانک دیسکسای من هستش .
50*75*140![]()
در یکی از فرومهی خارجی که عضو هستم چنین تاپیکی هست . برای اینکه برای دوستانی که علاقه به ساخت تانک دیسکس برای خود دارند ایده های جدیدی رو نمایش بدیم و در طرح های خود اونها را استفاده کنیم این تاپیک رو ایجاد کردم .
معرفی اولین تانک :
ابعاد تانک : 120. 65 . 50 آکواریوم زیرین با هدف قرنطینه و انبار آب 50 × 50 × 50
بخاری : Eheim 300 watt
واتر پمپ : Sobo 5000 و Fluval 305 نور : jbl daylight t5 x2
سلام جناب رضایی عزیز ممنون بابت عکس این تانک
عکس های دیگه ای از این تانک نبود تا از نماهای دیگه هم ببینیم؟واقعا خیلی زیبا و عالی هستش
میشه لینک این فروم و تاپیکی که این تانک در اون هست برامون بذارین لطفا؟
ارادتمند
سلام . متاسفانه عکس دیگری نبود . مشخصات هم همین بودند که نوشتم خدمتتون
سلام
مرسی
من از اب ro . واسه تصفیه از فیلتر اکسترنال استفاده میکنم
نور 3 تا زیرکابینتی سفید دارم .
در مورد بقیه ماهییا چون از قبل تو تانک بدن دلم نیومد حذفشون کنم
سلام.
اول. بايد تشكر كنم از اقاي رضايي.
بعد اينكه نماي ديگه اي نداره كه تو ديواره ديگه.
طرح ساده و جالبيه. شما فقط ابعاد و ماهيتو درست انتخاب كني. خيلي عالي ميشه.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.