سلام منم به ن.به خودم تبریک میگم
قدم نو رسیده مبارکــــــــــــــــــــــــ ــــباد
![]()
سلام منم به ن.به خودم تبریک میگم
قدم نو رسیده مبارکــــــــــــــــــــــــ ــــباد
![]()
ممنون از تمامی دوستان. من به نیت جفت لوتینو رفتم بازار پرندگان. قبلش از فروشگاههای مختلف قیمت گرفتم که میگفتند پرنده تو بازار کمه و جفت مولد اونم لوتینو موجود نیست. حتی تا یک میلیون تومان هم قیمت دادند. تا اینکه به بازار پرندگان رفتم تمام مغازه ها رو گشتم دیدم لوتینو خیلی کمه و اونهایی که هم هستند یا جوجه اند یا با یک نژاد دیگه جفت انداختند تا بتونند اون نژاد رو هم با قیمت بالا بفروشند. وقتی تمام فروشگاهها رو رفتم و نا امید شدم پیش یک آشنا همون جا رفتم و او رفت تو مغازه ها و از جفت هایی که داشتند یک نر و یک ماده رو جدا کرد و برام گرفت. گفتند چون این دو با هم نبودند مدتی میکشه جفت بشن ولی حتما میشند چون قبلا جفت خورده اند. دانه ای دویست و پنجاه گرفتم.
ممنون از نظراتون عزیزان
محمد. ص
در ضمن بگم که قیمت عروس هلندی از یکصد وهفتاد به بالا بود بستگی به سن نزاد و تعداد کلماتی که حرف میزنه بود.
منم بهت تبریک میگم آقا محمد
منتظر عکس و و خبر جدید و جوجه هاشون هستم
یکم دیر گفتم![]()
سلام
تبریــــک میگم
خیلی خوشگل و مامانی هستن
تاجشون , جثشون همش عــــــالی
امیدوارم به زودی جفت بخورن و هر سری کلی جوجه تحویلتون بدن
اما اگه نشدن هم اصلا مهم نیست
چون به ندرت جفت میشن , حتی امکان داره سال ها با هم زندگی کنن اما هیچ وقت جفت نخورن
شما فرض کن اصلا جفت نیستن و 2تا عروس خوشــگل و ناز دارین
عکس های بیشتری ازشون بزارین.
سلام بازم تبریک
اگر جوجه هم دادن من در خدمتم خوشحال میشم یکیشونو واگذاری کنی عاشق این عروس هام منتهی پول خریدنشونو ندارم![]()
سلام
تبریک میگم
ایشالا همیشه سلامت باشن و نوه دار بشین
عروسای من که فقط بلدن بخورن و جیغ بکشن![]()
به به مبارکه به احتمال زیاد سمت راستی نر هست از شکل و شمایلش مشخصه ایشاله که قدمشون واست خوب باشه و همیشه کنارت باشند![]()
وای خدا چقده نازن این دوتارو دوسدارم بخورمشون![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.