سلام
مرسی ممنونم
امروز بردمش کلینیک سه تا واکسن خورد و یه سری آزمایش ازش گرفتن خدا رو شکر از همه لحظ اوکی اوکی بود
توی واکسن اولش یه کم بیقراری و بی تابی کرد ولی دومی و سومی دکتره با صدای بلند دعواش کرد از جاش تکون نخورد![]()
واییییی زهرا این کارو با من نکن!
احساس میکنم دلم میخواد فشارش بدم بترکهههههههه
خیلیییییییییییی نازههههههه
از این به بعد زندگیت یه دنیای دیگه میشه و همممممه چی فرق میکنه،حالا به مرور متوجه میشی منظورم چیه...
من تا جایی که اطلاعاتم اجازه بده حتما کمکت میکنم اما بهنوش جان چون خودشونم ژرمن میکس دارن خیلی بهتر میتونن کمکت کنن.
این وروجک چند ماهشه؟
واییییی زهرا این کارو با من نکن!
احساس میکنم دلم میخواد فشارش بدم بترکهههههههه
خیلیییییییییییی نازههههههه
از این به بعد زندگیت یه دنیای دیگه میشه و همممممه چی فرق میکنه،حالا به مرور متوجه میشی منظورم چیه...
من تا جایی که اطلاعاتم اجازه بده حتما کمکت میکنم اما بهنوش جان چون خودشونم ژرمن میکس دارن خیلی بهتر میتونن کمکت کنن.
این وروجک چند ماهشه؟
سلام شادی جون
مرسی عزیز خیلی وقت بود دنبالش بودم تا داداشم واسم گرفت آورد
خودم که دیوونه شم واقعا ام دنیای آدم عوض میشه
خیلی باهوشه هر چی میگم سریع گوش میکنه و انجامش میده امروز از ساعت
۵ غروب تا ده شب توی ماشین تو بغلم بود اصلا و ابدا خرابکاری نکرد یه جایی پیاده شدم بردمش بهش گفتم
اتی اینجا دستشویی کن شادی به قدری زود حرفمو گوش کرد و نشست که فقط چلوندمش و لهش کردم.
شادی جان اتی دو ماهشه تقریبا.
سلام
ورود عضو جدید رو تبریک می گم
خدا بهش عمر طولانی بده
حتما تب کرده به خاطر واکسن ها
الان که 2 ماه سن داره باید به غذاش بیشتر برسید
گوشت حتما باید پخته باشه . پای مرغ هم هیچ ارزش غذایی نداره و باعث یبوست می شه
حتما شیر بهش بدید و سعی کنید تا آخر عمرش شیر بخوره . شیر بدون لاکتوز و کم چرب بگیرید .اول چند روز 2 سوم آب و 1 سوم شیر بدید ، وقتی عادت کرد و اسهال نشد نصف آب و نصف شیر باشه می تونی تو شیر یه مقدار کم عسل ، کمی سیب یا موز و کلا میوه های مجاز رو بدی
اگر از الان به غذاهای خشک هم عادت کنه خوبه براش
هر سوالی که داشته باشی تو قسمت های مختلف بخش سگ تاپیک هایی هست ، سوالت رو می تونی اون جا بپرسی تا هر جا که بتونم کمکت می کنم![]()
سلام
ورود عضو جدید رو تبریک می گم
خدا بهش عمر طولانی بده
حتما تب کرده به خاطر واکسن ها
الان که 2 ماه سن داره باید به غذاش بیشتر برسید
گوشت حتما باید پخته باشه . پای مرغ هم هیچ ارزش غذایی نداره و باعث یبوست می شه
حتما شیر بهش بدید و سعی کنید تا آخر عمرش شیر بخوره . شیر بدون لاکتوز و کم چرب بگیرید .اول چند روز 2 سوم آب و 1 سوم شیر بدید ، وقتی عادت کرد و اسهال نشد نصف آب و نصف شیر باشه می تونی تو شیر یه مقدار کم عسل ، کمی سیب یا موز و کلا میوه های مجاز رو بدی
اگر از الان به غذاهای خشک هم عادت کنه خوبه براش
هر سوالی که داشته باشی تو قسمت های مختلف بخش سگ تاپیک هایی هست ، سوالت رو می تونی اون جا بپرسی تا هر جا که بتونم کمکت می کنم![]()
سلام بهنوش جان
پس چرا دیروز دکترش گفت اصلا بهش شیر نده هیچ وقت؟؟؟؟
دیروز این غذای خشک رو براش گرفتم چه جوری باید بهش بدم؟؟؟خشک بدم یا باید خیسش کنم بدم؟؟؟
![]()
غذا خشکشو نمیخواد خیس کنی همینطوری خشک بذار بخوره فقط حتما ظرف آب واسش بذار چون باعث تشنگی میشه
وقتی واکسن میزنن تب میکنن انقدر قیافشون مظلوم میشه آدم دلش آتیش میگیره الان خوب شد؟
من هيچ وقت دلم نميخواسته سگ داشته باشم ولي الان كه اتي رو ديدم دلم خوااااااااست
خيلي نازه به خصوص اون عكس آخري كه ديگه خيلي خيلي ناز شده
مباركت باشه زهرا جان
زهرا حان این تاپیکو ببین شاید کمکت کرد واسه تغذیه اتی
http://www.parsipet.ir/thread16959.html#post110015
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.