با سلامجناب مهدی خان با سلام:
دیسکسهای بسیار سرحال و سالمی دارید و مشخصه که تو این زمینه هم تبحر زیادی دارید اینو میشه از ضخامت پیشانی دیسکساتون و سایز چشمهاشون علی الخصوص اون دیسکس پیجن چکربرد و پیجن بلاد و وایت لئوپاردتون فهمید.ضمناً منتظر بقیه عکسهای دیسکساتون هم هستیم.
جفت عالی هم دارید بهتون تبریک می گم.
من نتونستم عکسهای پست هفتم رو ببینم.ممنون میشم مجدد آپ کنید.
ضمناً بنده و دوستان خوشحال خواهیم شد در بخش دیسکس حضور بیشتری داشته باشید و در زمینه دیسکس و تکثیر ما را یاری و راهنمایی بفرمائید.
ارش جان خجالت نده مارو از این بیشتر من هرچی در زمینه دیسکس یاد گرفتم مدیون همین سایت و بچهای گل اون هستم.چشم در اولین فرصت عکسهای جدید میزارم در ضمن عکسهای پست هفت قابل دیدنه باز اگه نشد بگید چشم
سلام دوستان
یک سری دیگه عکس میزارم امیدوارم بپسندید
![]()
سلام
دوستان اینجا عکس جفتهامو که تو تانک اصلی تخم میزارن رو اپ میکنم
![]()
اینم یه جفت دیگه که هر 5 روز تخم ریزی میکنن جالب اینه که نر هم هر بار تخمهارو بارور میکنه و هچ هم میشه تخما موندم چیکارشون کنم چون جلوی رشد ماده گرفته شده.قیافش اینجوری شده
![]()
و در اخر بچهای 45 روزه من عشق بابان اینا
![]()
سلام تبریک میگم
اما عکس ها قابل رویت نیس!
ااا
دیسکس ها بچه های خودشون و نمی خورن؟D:
چه خوب
من قبلا که مولی و گوپی نگه می داشتم پیشه خودم می گفتم آخا سه نقطه
اینا رو که خودت زاییدی
دیگه چرا داره می خوریشون؟
ولی خوبه دیسکس از این اعصاب خورد کنی ها نداره![]()
با سلام
بله دوست عزیز بعضی جفتها عادت میکن به تخم و لارو خوری که دیگه هیچ کاریشون نمیشه کرد.ولی در بین ماهیان بهترین وقشنگترین و دلسوزانه ترین مراقبت از بچها مربوط به دیسکسه اگه جفت خوبی از کار در بیان.ولی در کل بله شما درست میفرمایید
سلام
واقعا دیسکس های زیبایی دارین..
رنگ بندی فوق العاده ای دارن معلومه خیلی خوب بهشون میرسین
تبریک میگم بهتون![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.