هالیمدا (سکه ای)
انگوری قرمز(Kelp on Rock, Grape )
موی دوشیزه
کاهویی
مانگروی قرمز
Mermaid's Fan Plant
Shaving Brush Plant
برگی صاف Shaving Brush Plant
سایر گیاهان
نوید خان من شنبه حرص میکنم اگه میخوای برات میزارم کنار بیا ببراگه گیاه هاتون رو حرص کردید من خیلی لازم دارم بدید به من مرصی اگه فروشیم دارید حتما بگید
دوست عزیز من نصفی از گیاهام به دلیل نا معلومی خراب شد اما الا خداروشکر دارن رشد میکنن اگه زیاد بودن حتما تقدیم میکردم اما اگه عجله مدارین تا چند وقت دیگه زیاد میشن تقدیمتون میکنم!اگه گیاه هاتون رو حرص کردید من خیلی لازم دارم بدید به من مرصی اگه فروشیم دارید حتما بگید
اِاِاِاِ
من فکر می کردم تانک آب شور به اون معنا خیلی از این جور گیاه های سبز و اینجوری نداشته باشه
تا حالا قشنگترین هایی هم که دیده بودم با سنگ و مرجان و ... از این جور چیز ها پر شده بود
تانک گیاهی آب شور هم وجود داره؟آیا؟
سلام من هم از هالمیدا خیلی راضی هستم بدون هیچگونه رسیدگی از موقع خرید کاملا سالم مونده و فقط هر چند ماه حرسشون میکنم واقعا خوبه
دوست عزیز تانک گیاهی اب شور نداریم ولی از در رفرجیم میشه گیاهن رو دی گنار بعضی ماهیان و ریف ها نگهداری کرد.ولی تانکی که به تنهایی فقط گیاه اب شور درش نکهداری بشه نداریم چون یکی ز موادی که گیاه مصرف میکنه نیتراته که از قضولات ماهی به وحود میاد
البته اینطوریم نیست که نباشه ولی مثل پلنت نیست که خیلی محبوب باشه ابشور با داشتن موجودات زیبای زیادی که داره این فرصت رو به علاقه مندانش نمیده که به سمت اکواریوم گیاهی ابشور برن
عرض سلام و ادب خدمت همه شما دوستان گرامی
من به شدت دنبال انواع گیاه ها هستم و چون فعلا بازار به هم ریخته و کمتر پیدا میشه توی بازار و از اونجایی هم که من همیشه تهران نیستم و نمیتونم مدام سر بزنم به مغازه ها و در کل هم خریدهای من عمده هستن تهیه گیاه واسم شده یک مشکل جدی. واسه همین از شما دوستان گرامی خواهش میکنم که اگر واستون مقدوره هر نوع گیاهی که دارین یکمیش را به من بدین و هر شرط و یا قیمتی هم که بفرمایین بنده قبول میکنم.
من چه گیاه هایی می تونم بزارم که ماهی ها و میگو و مار ماهی باهاش کاری نداشته باشن؟![]()
دوست عزیز بهتر بود تو این بخش سوالتون رو مطرح میکردین http://www.parsipet.ir/thread280.html اینجا تاپیک نظر سنجیه
در مورد سوالتون کلن نگهداری گیاه تو تانک اصلی توصیه نمیشه اما گیاهی که معمولا هیچ آبزی باهاش کاری نداره هالمیدا هست گیاه دوشیزه هم به خاطر زیبایش زیاد تو تانک اصلی میزارن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.