سلام دوست عزیز
تانک گیاهی قشنگی راه اندازی کردی . دکور زیبایی هم زدی. بیشتر گیاهای گرم آبی بکار بردی . نکنه تصمیم داری دیسکس نگهداری کنی
واسه تزریق co2 چیکار کردی ؟
سلام دوست عزیز
تانک گیاهی قشنگی راه اندازی کردی . دکور زیبایی هم زدی. بیشتر گیاهای گرم آبی بکار بردی . نکنه تصمیم داری دیسکس نگهداری کنی
واسه تزریق co2 چیکار کردی ؟
درود به شما دوست گرامی
آقا شما کجا بودی تو این مدت ؟؟؟
زودتر میومدی
اول ورودت رو به سایت پارسی خوشامد میگم امیدوارم توی این سایت خوب و دوستانه در کنار باقی بچه ها فعالیت خوبی از شما ببینیم
دوم اینکه طراحی تانکت بسیار عالیست
البته اگه رنگ بسترتون تیره بود خیلی بهتر می شد
اون فیلتر اینترنال هم جلوی چشم نباشه دیگه باقی ماجرا کلا حرف نداره من که خیلی خوشم اومد آفرین به شما
به قول دوست خوبم محمد ، جای یک سری ماهی خوشگل هم کمه
هر 2 هفته برامون عکس بزار که روند پیشرفتش رو ببنیم
راستیاگه اشتباه نکنم اون آپونگتونت خیلی سرحاله !! (زدم به تخته ) هواش رو داشته باش گیاهیست بسیار زیبا و مقاوم و دیر رشد
موفق باشی
داود
خیلی ممنون بابت لطف شما دوست عزیز
البته عرض کنم من زیادم تازه وارد نیستم.بیشتر سعی کردم از دیدن آلبون دوستان و پستهای مفیدشون استفاده کنمواگر تا حالا تصویری از تانکهام فرار ندادم بخاطر مبتدی بودن تانک من در مقابل تانک سایر دوستان بوده.
در مورد شن 100% حق با شماست اما من شن یک دست با دانه بندی مورد نظرم پیدا نکردم اینجا و به ناچار با ترکیب چند مدل متفاوت چیزی که مناسب گیاهان بود بدست آوردم.
و در مورد ماهی هم حتما به محض اینکه چیزی که می خوام پیدا کنم تهیه میکنم.
و اون فیلتر هم حذف میشه.
بازم ممنون از نظرتون
ممونون دوست عزیز
والا دیسکس و تانک گیاهی رو تجربه کردم اما دوست نداشنم از اون جهت که به خاطر بعضی مسائل مربوط به گیاها نمی تونستم اونطوری که می خوام به دیسکسهام رسیدگی کنم.
co2 تانک من شامل یک کپسول 3 کیلویی میشه و دفیوژر هم ایستا هست و یک حباب در ثانیه
خیلی ممنون
برای کفپوش گلاسو استفاده کرده بودم وHydrocotyle sibthorpioides که به خاطر جابجایی موقع تعویض شیشه گلاسو ها از بین رفتن حتی فرصت نکردن به فضا عادت کنن
از اونجایی که اینجا گیاه کم و گاهی به سختی پیدا میشه و من باید خودم بیام تهران تهیه کنم اونم مسائل مربوط به خودش و داره ....
اما خوب بدون گیاه کفپوش نمیشه حتما در اولین فرصت تهیه میکنم.
درودعجب کاری و عجب طرح و سلیقه ای!
خسته باشید.فقط به هر ترتیبی کلک فیلتر اینترنال رو بکنید که اصلا برازنده این تانک نیست.
موفق باشید.
خیلی قشنگ شده لذت بردم.زمینه اگر آبی بود قشنگ تر بود.
اون اکینودوراس با اون گله کلا منو منقلب کرده ، واقعا آرزو میکنم که هر روز بهتره بهتر بشن گیاهاتون و اون اکینو دوراس فوق العاده تون
کلا همه چیطون عالیه![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.