كاكادوها به نظر من فوق العاده هستند وهوش عجيبيدارند![]()
کاسکو
کاکادو
ماکائو
آمازون
اکلکتوس
هیچ کدام! توضیح دهید
كاكادوها به نظر من فوق العاده هستند وهوش عجيبيدارند![]()
زمانی که من برای خرید طوطی به خلیج رفتم به هر مغازه داری که میگفتم کاکادو می خوام(قبل از خرید کاسکوم)می گفت فقط خوشگلی داره...این حرف تمام مغازه دار ها بود حتی مغازه داری که 15 تا ازش داشت.به نظر من کسی تو این سایت بیشتر از یه وارد کننده ی پرنده در باره ی اونا جیزی نمیدونه.من از وارد کنندش هم که پرسیدم گفت بین تمام طوطی سانان کاسکو بهترینه.به قیمتش نگاه نکن.کاکادو فقط قیمتش به خوشگلیشه......
دوست عزیز چند نکته را خدمت شما عرض کنم
کاکاتوها جز احساساتی ترین گونها طوطی هستند هیچ پرنده ای در حد کاکاتو ملوکان به انسان وابسته نمیشود .البته کاکاتوهای تاج زرد هم همینگونه هستند
شیرینی که کاکاتو امبرلا دارد هیچ طوطی از نظر برقراری ارتباط احساسی با انسان به نظر من ندارد
در زمینه سخنگویی دوست عزیز شما اگر یک جوجه نر باجریگار تهیه کنید بیشتر از یک طوطی خاکستری کلمات را فرا میگرد .قابل به ذکر است که کورد یادگیری هم دست این پرنده هست نه خاکستری دوست عزیز
کاکاتوها در اموزش و فراگیری تروکها حرفهای زیادی برای گفتن دارند که طوطی خاکستری به سختی میتواند فرا بگیرد البته ناشد هم نیست
در ضمن من هم سولفور کرست دیده ام که60کلمه صحبت میکرده و جمله میگفته
در زمینه اموزش آوا ها امازونها گوی سرعت را از طوطی خاکستری ربوده اند و میتوانند اپرا بخوانند
اما در کل چیزی به نام سرتر بودن وجود ندارد مخصوصا در 4-5گونه طوطی سانان
اما سلیقه شخصی و نظر شخصی هر فرد محترم است و من هم به نظر شما احترام میگذارم .من فقط در رابطه با پاراگراف اولتان این مطالب را عرض گردم موفق باشید
در مخالفت با گفته ان وارد کنند
1::وارد کنندها در ایران چند شخص خاص هستند و بجز2-3نفرشان مابقی هنوز به کاکاتو تاج زرد میگویند باراتا و نمیدانند لوریکیت چیست و اکلکتوس را الکتوس مینامند اصلا سواد کافی در این زمینه ندارند دوست عزیزم البته نه همه انها ولی اکثریت دوست عزیز
خیر کااتو به دلیل کمتر وارد شدن و همچنین هوش عالی و رابطه خیلی خوب با صاحبش قیمت بالایی دارد
طوطیهای خاکستری که شما میبینید اکثرا وازدهای کشور پاکستان هستند
در اینترنت قیمتهای اروپارا ببینید انچنان تفاوتی با گونه کاکاتوها از نظر قیمتی ندارند
یعنی شما میفرمایید کاکاتو ارزشی بجز زیبایی ندارد ؟؟مثلا مقایسه کاکاتو ملوکان یا ابرلا با طوطی خاکستری از نظر شما چگونه است ؟؟
دوستان لطفا از بحث اصلی منحرف نشید.فقط با ذکر دلیل نظرتون رو بیان کنید.در مورد جمله ی دوست عزیزی که فرموده بودن کسی از وارد کننده ها بیشتر نمیدونه باید عرض کنم کسی که توی تهران یک محموله ی 5000 تایی عروس هلندی وارد میکرد وقتی بهش گفتم چندتا لوتینو میخوام فقط یه جواب داد که اونم این بود که من عروس هلندی وارد میکنم توی کار لوتینو نیستم!!!آمازون شده رسما توی یک سری از مغازه ها کاسکو سبز و به قول دوستمون کاکادو هم شده باراتا.قرار نیست هرکی هرچی وارد کرد پس یه متخصص توی اون پرنده هست.لطفا فقط با ذکر دلیل و علاقه نظرتون رو بفرمایید.کار سختی نیست.
یعنی شما میگید طوطی کاسکو که بی نهایت طرف دار داره تو دنیا هم از نظر صحبت کردن پایین هست..هم از نظر عاطفه..هم از نظر زیبایی......
من خورم شخصا بعد از 6 ماه پرس و جو به این نتیجه رسیدم که کاسکو بهتره و پول یه کاکادو رو دادم کاسکو خریدم.تا حالا من ندیدم کاکادو بتونه زیاد حرف بزنه...مثلا شما تو سایته اپارات سرچ کنید کاکادو و ببینید موارد از 10 تا بیشتره؟؟؟؟؟بعد یه سرچ کاسکو هم بزنید...کاسکو هایی رو میبینید که بالای 4 میلیون ارزش داره.......
بازم این نظر شخصی من هست یا شایدم چون خودم دارم نصبت بهش حساسم.
ولی تنها دلیلی که من حس میکنم کاسکو باهوش تره اینه که من 5 روز کاسکو رو به طور ازمایشی گرفتم و بعد از پنج روز به فروشنده دادم و کاکادو دستی گرفتم که اصلا گاز نمی گرفت.قرار بود بین اینا انتخاب کنم.با این حال که کاسکو اصلا دستی نبود بازم با شیرین کاری های قریزیش دل من برد و تسلیمش شدم....الانم داره صفحه ی مانیتورو گاز میگیره![]()
ویرایش توسط بابک آژیده : 4th March 2013 در ساعت 08:48 PM
اقا شرمنده ولی از وقتی این تایپیک رو خوندم از کاسکو دلسرد شدم
این تایپیک برای روحیه صاحبان کاسکو مضره
حد اقل برای منه خنگ که یه کاکادو رو از دست دادم و کاسکو گرفتم دیوونه کنندست.................
ولی از اینا بگذریم من الان تو نت در باره ی اکلکتوس خوندم....خیلی طوطی سری هست نسبت به مورد های دیگه....قیمت یه وحشیش 7 میلیون بووووووووووووووود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)