خرگوش مینیاتوری قیمتش بالای 1 میلیونه و وادراتی هم میاد هر چی هست هر فروشنده ای میگه مینیاتوری داره واسه بازار گرمیه
خرگوش لاین هد هست که بعضیا به اون میگن مینیاتوری پشمالوئه گوشای کوچیکی داره پوزش تخته اونم قیمتش رو 700 800 به بالاس
سلام .بله فکر میکنم اگر سنش خیلی کم باشه باید بهش شیر بدی. شادی خانم بیشتر تو میهن پت هستش.از ایشون بپرس تا خیالت راحت شه
shadi h
خیلی نازه مبارکتون باشه شکل دختره منه که
از اینجا میتونید جنسیتشو تشخیص بدید http://www.pet-informed-veterinary-a...g-rabbits.html
سلااااااااااام
نیلوفر جون پتانسیل اینو داری که باغ وحش بزنی تو خونه ها :دی
خیلی نازه آدم دوط داره گازش بگیره توپ پشمالو :دی
خیلی نازه اصلا اسم نمیشه گذاشت روش.یاسمین چطوره؟؟؟ :دی
ممنونمخیلی نازه مبارکتون باشه شکل دختره منه که
از اینجا میتونید جنسیتشو تشخیص بدید http://www.pet-informed-veterinary-a...g-rabbits.html
تدی دختر شماست؟؟
عکسش و تو مسابقه دیده بودم
وقتی در جعبه رو باز کردم یاد عکس خرگوش شما کنار عروسکش افتادم
آره خیلی شبیهه..
خرگوشم فعلا تو خونست
تا یکم هوا بهتر شه منتقلش میکنم به حیاط
البته همیشه فکر میکردم خیلی کثیف کاری داشته باشه به خاطر دستشویی..
اما اصلا به هیچ وجه
جالبه که فقط تو جعبه رو دستمال کاغذی خرابکاری میکنه و من هر سری عوض میکنم!! نمیدونم چطور!! حتی اگه بیرونم باشه میدوه میپره تو جعبه دستشویی میکنه میاد بیرون دوباره
خیلی جالبه!!
یا اگه تو دست یا رو پام باشه وقتی دسشویی داشته باشه دور خودش میچرخه و بو میکشه بعد میزارمش تو جعبه کارش و میکنه و میاد بیرون
اصلا عاشقش شدم دیگه
یه بار بردمش تو حیاط سگام دورش جمع شدن و چند بار با پاشون زدن تو سر بچمتکون نمیخورد..!! منم دعواشون کردم.. الان دیگه وقتی میبرمش حیاط فقط دورش میشینن نگاش میکنن
و به شدتــــــــــــــــــــت حسودی میکنن
![]()
سگم داری نیلوفر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جدی جدی باغ وحش داری درست میکنیا
بهت گفته بودم بچه خرگوش داشتم یادته؟اون برعکس بود تا بغلش میکردی کلیه هاش بکار میفتاد :دی
ایشالا بمونه برات :*
خیلی ناز و دوس داشتنیه
تا دوسال پیش منم یه خونواده 6نفره خرگوشی داشتم بخاطر جابجایی مجبور شدم همه شونو بفروشم.
تازه باردار هم بود.خدا میدونه چه بلایی سرشون اومده
[QUOTE=نیلوفر آزاد;100743]ممنونم
تدی دختر شماست؟؟
عکسش و تو مسابقه دیده بودم
وقتی در جعبه رو باز کردم یاد عکس خرگوش شما کنار عروسکش افتادم
آره خیلی شبیهه..
نه تدی پسرمه.منظورم تینا دخملمه.عکسش توی انجمن نیست ولی درست شکل خرگوش شماست.![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.