ز اين لامپ هاي smd يا power led ميشه استفاده كرد يا حتما بايد از اين led هاي با پايه هيستينگ +درايور و... باشه ؟؟
ز اين لامپ هاي smd يا power led ميشه استفاده كرد يا حتما بايد از اين led هاي با پايه هيستينگ +درايور و... باشه ؟؟
ببخشید یادم رفت بگم آکواریوم من از این شیشه خم آماده هاست که رو درشون تاپ فیلتر داره.تاپ فیلترش تقریبا اندازه طول آکواریوم هستش(یک متر).می خواستم بدونم که جریان آب برای ats حد خاصی داره؟قبل از فیلتر فیزیکی و مدیا ها و ... قرار بدم یا بعدشون؟از چه نوع لامپی(یا led) استفاده کنم؟
این تاپیک رو مطالعه بفرماییدببخشید یادم رفت بگم آکواریوم من از این شیشه خم آماده هاست که رو درشون تاپ فیلتر داره.تاپ فیلترش تقریبا اندازه طول آکواریوم هستش(یک متر).می خواستم بدونم که جریان آب برای ats حد خاصی داره؟قبل از فیلتر فیزیکی و مدیا ها و ... قرار بدم یا بعدشون؟از چه نوع لامپی(یا led) استفاده کنم؟
http://www.parsipet.ir/thread290.html
سلام دوستان لامپ باید همیشه روشن باشه؟؟ یا نیاز به خاموش کردن هم هست؟![]()
دوستان میکن وقتی اب ats به رف بره مشکل داره میشه بدونم مشکلش چی هست فقط جریان اب هست یا چیز دیگه؟
ممنونم محمد جان راستش فردا میخوام چند قلم وسایل بخرم تا ats رو راه بندازم پس با این توضیحات اونو در اول سامپ میزارم به نظر کاربردی تر هست
چون پیش پمپ نمیتونم بزارم .
بعد از متریال ها باشه یکم بهتره چون اونجا اوج نیتراته!
من خودم جا نداشتم برای ats یه جا نونی پلاستیکی خریدم ats رو تو اون ایجاد کردم بعد گذاشتمش بالای سامپ، واتر پمپش رو هم گذاشتم زیر نخودی ها از خونه یکی مونده به آخر آب می گرفت بعد میریخ تو خونه آخر !
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.