بیشتر مشکل من با اینه که توی ماشین مشکل براش پیش نمیاد مثلا به خاطر تکون های های ماشین؟
بیشتر مشکل من با اینه که توی ماشین مشکل براش پیش نمیاد مثلا به خاطر تکون های های ماشین؟
برخلاف نظر آقا بابک من پیشنهاد میکنم که اگر ماشین شخصی دارید روی قفس رو در حین حرکت ماشین با کاور بپوشونید و پرنده رو با خودتون ببرید و وقتی برای استراحت توقف کردید کاور رو بردارید و براش آب و دون بذارید و مجدد تا مقصد ادامه بدید.
سلام یک سوال داشتم در رابطه با حمل ونقل طوطی
قفس مسافرتی چه فرقی با قفس معمولی میکنه و قیمتش چقدره ممنون میشم اگه سریع جواب بدین![]()
اگر منظورتون از قفس مسافرتی قفس 1032هست،قیمتش 70تومنه.فکر نمیکنم فرق خاصی داشته بجز اینکه سایزش تقریبا نصف قفس 1033هست وهم اینکه کاور داره که روی طوطی رو هم کاور می کشید که نترسه.
البته بهتره اینجور سوالاتتون رو از این به بعد تو این تاپیک مطرح بفرمایید:
http://www.parsipet.ir/thread16066.html#post102771
ممنون من هم کاور دارم هم یک قفس که به راحتی توی ماشین جا میشهاگر منظورتون از قفس مسافرتی قفس 1032هست،قیمتش 70تومنه.فکر نمیکنم فرق خاصی داشته بجز اینکه سایزش تقریبا نصف قفس 1033هست وهم اینکه کاور داره که روی طوطی رو هم کاور می کشید که نترسه.
البته بهتره اینجور سوالاتتون رو از این به بعد تو این تاپیک مطرح بفرمایید:
http://www.parsipet.ir/thread16066.html#post102771
مشکل اصلی من با تکون خوردن های ماشین است ممکنه به این دلیل مریض بشه؟
دوستان اگه تا امشب جواب بدین ممنون میشم لطفا همه ی کسانی که توی این زمینه تجربه دارن کمک کنند!![]()
من کاور و قفس خریدم به این قفس جدیده عادتش دادم با لیوان هم یاد گرفته آب بخوره آجیل مخصوص و میوه ی تازه توی کلمن پر از یخ هم آماده داره اسباب بازی ها و سنگ هاشم جدا کردم هوای مقصد هم خوبه و بیش تر از هفت ساعت طول نمیکشه امروز هم میخوام ببرمش دکتر هم چکاپ بشه هم بهش دارو برای تهوع احتمالی بده و ماشین هم آماده کردم تا آفتاب بهش نتابه و گرمش نشه اگه چیزی از قلم افتاده بفرمایید ممنون میشم !
و به خاطر راهنمایی های خوبتون ممنون
خیر هیچ چیز اضافه ای نمیخواد و همه چیز رو تدارک دیدین.فقط سعی کنید هر چند ساعت یکبار توقف داشته باشید که پرنده عصبی نشه که نمیتونه اطرافش رو ببینه.من کاور و قفس خریدم به این قفس جدیده عادتش دادم با لیوان هم یاد گرفته آب بخوره آجیل مخصوص و میوه ی تازه توی کلمن پر از یخ هم آماده داره اسباب بازی ها و سنگ هاشم جدا کردم هوای مقصد هم خوبه و بیش تر از هفت ساعت طول نمیکشه امروز هم میخوام ببرمش دکتر هم چکاپ بشه هم بهش دارو برای تهوع احتمالی بده و ماشین هم آماده کردم تا آفتاب بهش نتابه و گرمش نشه اگه چیزی از قلم افتاده بفرمایید ممنون میشم !
و به خاطر راهنمایی های خوبتون ممنون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.