سگ ها با اون کار خودشون رو خشک می کنن. اگه تو خونه بودن می تونید یه حوله بزرگ پهن کنید تا اون طوری خشک کنن خودشون رومسافرت با سگ ها راحته به شرطی که از اول عادت کرده باشن به ماشین و مسافت طولانی
من میبندمشون و با سشوار خشکشون میکنم
مسافرت با سگ ها خوبه
اما به شرط این که همه ی اعضا سگ دوست باشن و هی اه و اوه نکنن و نگن نجسه و ....!!!!!![]()
یه چیز دیگه
ماموران زحمت کش پلیس اگه تو ماشین سگ ببینن ماشین و میفرستند پارکینگ و سگم میبرن..!!! کلا خلاف قوانینه!!!!
یه زمان که حکم تیر هم داشتن , تو پارک یا هر جا...
متاسفم واقعا.
خیلی زیبا و سرحالن تبریک میگم
من میبندمشون و با سشوار خشکشون میکنم
مسافرت با سگ ها خوبه
اما به شرط این که همه ی اعضا سگ دوست باشن و هی اه و اوه نکنن و نگن نجسه و ....!!!!!![]()
یه چیز دیگه
ماموران زحمت کش پلیس اگه تو ماشین سگ ببینن ماشین و میفرستند پارکینگ و سگم میبرن..!!! کلا خلاف قوانینه!!!!
یه زمان که حکم تیر هم داشتن , تو پارک یا هر جا...
متاسفم واقعا.
خوب خانواده خیلی مهمه واقعا .
سگ ها تو ماشین اگر توی باکس باشن مشکلی نداره . واسه خودشون هم بهتره . خطر کمتری داره براشون
اینا هم که کوچیکن . راحته به نظرم . سگ بزرگ تو ماشین خیلی سخته.
سگاي خوشگلي و دوست داشتني دارين
عكس اون سومي رو هم بزارين ببينيمش
چرا بچه رو قايم كردين؟
ميترسين چشم بخوره
ممنونم دوست من
راستش منم به چشم اعتقاد دارم
امیدوارم همه چشمشون شیرین باشه
تاپیک اون یکی http://www.parsipet.ir/thread15070.html#post90383
اینا خیلی هم خاطر خواه دارن![]()
نیلوفر جان سگات بی نهایت زیبا هستن
دخترت چه اسم خوشگلی هم داره
منم مشکل بیرون بردن رمی رو دارم اما وضعیت من حادتره
چون رمی خودش باکسی کنار نمیاد....جای اینکه واسه بقیه یکم تو دل برویی کنه بدتر می کنه!
رمی تو اتاقمه همیشه اما بخاطر عقاید کهنه بعضی اقوام تا کسی میاد مجبورم بزارمش حیاط نفهمن من تو اتاقم سگ نگه میدارم....
اما الان که گیر نمیدن زیاد من رمی رو می برم ماشین سواری تا الان خدا رو شکر موردی پیش نیومده البته احتیاط می کنم مثلا جایی که افسر هست میزارمش زیر پا که دیده نشه....
مسافرت با سگ لذت بخشه اما سختم هست مثل بچه کوچیک باید هواشو داشته باشی....کلا سگ بزرگ گردش بردنش راحت تره
بیشتر میتونه مراقب خودش باشه کسی هم هوس دزدیدنش به سرش نمیذاره.....من علاوه بر رمی یه سگ محلی یا همون میکس روهم که اداپت کرده بودم رو دارم.....اسمش جسیکاست
با اینکه خیلی خشنه گاهی رمی رو اذیت می کنه اما بیرون بردنش واقعا راحت تره : )
منتظر عکسای بیشتر از سگای خوشگلت هستیم
ژرمنتم حتما معرفی کن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.