اينم يه چندتا عكس:
![]()
اينم يه چندتا عكس:
![]()
درود به شما
دوست من گرچه من تخصصی در آبشور ندارم ولی عکس های آپلود شده شما خیلی کوچیکه اگه براتون امکان داره عکس هارو با سایز بزرگ تر آپلود کنید
با تشکر
داود
سايز عكس ها خيلي كوچك هست لطفا عكس هاي بزرگ تر بزاريد
در ضمن استفاده از شلنگ براي پاور هد اصلا اصولي نيست!!!
طرف چرا نمک بهت هدیه داده ؟!!! دو حالت داره یا درش باز نشده و یا اگه نمکش در باز هستش که حتما خودش اون چیزی که انتظار داشته نبوده داده به شما. ولی در کل الان نمک برایت ول سطل 20 کیلویش 200 هستش بخاطر کیلویی 2000 تومان من باشم چیز دیگه استفاده نمیکنم.از لحاظ باكتري شما درست ميفرماييد.چشم
درشون ميارم ميزارم تو سامپ خودم تا سيكلش به ارومي طي بشه.
وهيچ عجله اي هم نميكنم.چون نه پولم زياديه نه دلم مياد كه ماهيام بميرند
اخه نمكه هديست.هديه را هم كه نميشه ردش كرد.
اون مديا را هم الماني هستند و كلي هم پولشو دادم.
حالا يه سوال:
از كي ميتونم لايو راك اضافه كنم؟؟؟
مدیا هم پاور مارک ایستا من تعریفش رو شنیدم آقای مرادی هم تاییدش میکنن بنظر من خوبه زیاد هم گرون نیستش. یک باکتری سیچم هم بگیر برای راه اندازی جای انتقال مدیا
اقا خسته نباشید یه چنتا نکته ی ریز
اول اینکه نگفتید مخواین ماهی نگهدارین یا ریف ؟
این میزان شن واسه تانک شما کمه حداقل دو برابرش کنید
تو عکسا نورتون مشخص نیست ولی فکر کنم متال باشه که باید فاصله اش از اب حداقل 30 سانت باشه
اگه بخواین ریف هم نگه دارید به نور ابی (بلو اکتنیک) نیاز دارین
من فکر کنم باید یه تغییراتی تو سامپ بدین اگه عکس بزرگتری بذارین بهتر می شه راهنمایی کرد
یه عکس بهتر هم از سریز اب بذارید چیزی مشخص نیست
یه وقت فکر نکنید که می خوام همش ایراد بگیریم اما اینا همش مشکلاتی هست که ما بهش بر خورد کردیم و کلی پول و وقت و ماهی تلفات دادیم تا این تجربه ها بدست اومده
امیدوارم شما به مشکل نخورید![]()
ممنون از نظراتتون.اقا خسته نباشید یه چنتا نکته ی ریز
اول اینکه نگفتید مخواین ماهی نگهدارین یا ریف ؟
این میزان شن واسه تانک شما کمه حداقل دو برابرش کنید
تو عکسا نورتون مشخص نیست ولی فکر کنم متال باشه که باید فاصله اش از اب حداقل 30 سانت باشه
اگه بخواین ریف هم نگه دارید به نور ابی (بلو اکتنیک) نیاز دارین
من فکر کنم باید یه تغییراتی تو سامپ بدین اگه عکس بزرگتری بذارین بهتر می شه راهنمایی کرد
یه عکس بهتر هم از سریز اب بذارید چیزی مشخص نیست
یه وقت فکر نکنید که می خوام همش ایراد بگیریم اما اینا همش مشکلاتی هست که ما بهش بر خورد کردیم و کلی پول و وقت و ماهی تلفات دادیم تا این تجربه ها بدست اومده
امیدوارم شما به مشکل نخورید
ميخوام هم ماهي نگه دارم هم لايو راك.
عكس نزديكتر هم ميذارم.
ممنون از دلسوزي برادرانتون.
حتما از تمام راهنمايياتون استفاده ميكنم![]()
دوستان من نمك برايت ول ميخوام كسي از دوستان قيمت داره؟يا اينكه بتونه واسم تهيه كنه؟؟
بنظر من فیش اونلی بکن و از ماهی های خلیج فارس(انواع فرشته و پروانه ها) بگیر هم مقاوم هستند و هم ارزون.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.