خواهش میکنم عریرم.اگه شرایط خوبی داشته باشن و خوب رشد کرده باشن برات گل نارنجی خوشگلی هم میده.برای تکثیر بری فی لیوم فقط کافیه جوونه اش رو روی خاک مناسب قرار بدی.
یادت باشه اگه گل داد باید عکسشو بزاری هاا![]()
خواهش میکنم عریرم.اگه شرایط خوبی داشته باشن و خوب رشد کرده باشن برات گل نارنجی خوشگلی هم میده.برای تکثیر بری فی لیوم فقط کافیه جوونه اش رو روی خاک مناسب قرار بدی.
یادت باشه اگه گل داد باید عکسشو بزاری هاا![]()
کاملا درسته آرشام جان..واقعا آدم لذت میبره وقتی رشد میکنن و تعدادشون هم میشه که زیاد شن..(راستی من همون شیوا میهن پت هستم..نصف گیاهامو اونطرف دیده بودین :D)
مهرانه جان اتفاقا تا گفتین من رفتم بررسی کنم اون گیاهرو یکی از بچه هاش روی خاک افتاده بود) خیلی جالب بود برام..اون یکی بزرگه که توی گلدون قهوه ایه هم هست از همین نوعه ظاهرا اونم قبلا همچین جوونه ای انداخته بود روی خاک من فکر کردم داره علف هرز در میاد انداختمش دور!!!!!فردا از اون بچه کوچولوئه عکس میگیرن..وسط گیاه اصلی روی خاک افتاده..خیلی خوشحال شدم!!
ممــــــــــــــــــــــن وووون،آره سپیده جان..آخه خونه ما فقط لب پنجره که تقریبا 10سانتی میشه نور خوب داره واسه همین حتی نمیتونم گلدوناشونو عوض کنم!کلا همشون مینیاتوری شدن :دی همشونو چیدم همونجا..گلدونهایه بزرگتر هم دارم که اکثرا پژمرده و بی حالن چون نور خوب نمیرسه بهشون
![]()
خیلی کاکتوسای خوب وقشنگی دارید.اگر یه وقت قصد تعویض گلدن داشتید گلدون خیلی بزرگ استفاده نکنید یه ذره هم بزرگتر باشه کافیه.مواظب ریشه هاشون هم باشید.
درکل خیلی قشنگن.اما جاشون کوچیکه.شماهم که جانداری یه ذره گلدونشو بزرگترکنی کافیه ونیازی نیست که خیلی بزرگ باشه
چقدر قشنگن .
من تو نگهداری این گونه ها هیچ وقت موفق نبودم . خیلی بی استعداد در این زمینه .![]()
ممنوون رضا عزیز...آره حس میکنم گلدوناشون کوچیکه ولی خب همونطور که متوجه شدی جا هم ندارمحالا ایشالا بهار نوره خونه بیشتر شد گلدوناشونو تعویض میکنم..
ممنوووونhsoonheb جان..من هم خودم خیلــــــــــــــــــــــ ـــی کاکتوس پوسوندم ..تازگی یاد گرفتم به موقع آب بدم بهشون که دیگه خراب نشن..شما هم حتما دوباره امتحان کنید ..من که خودم از بین گل و گیاها ازینا بیشتر خوشم میاد..![]()
حتما دوستان منم از کاکتوسهام که بهار گل بدن عکس میذارم براتون.یه سری که امسال گل دادند عکساشو گذاشتم براتون.
بچه!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)