دوستان منم به نوبه خودم به همه دیسکس باز ها و آکواریوم دارها و همه و همه شب زیبای یلدا رو تبریک میگم.
از امسال به بعد به شب یلدا بگیم 21 دسامبر- موافقید؟ - چون یارو میدونه 21 دسامبر چندشنبه است ولی شب یلدارو نمیدونه
دوستان منم به نوبه خودم به همه دیسکس باز ها و آکواریوم دارها و همه و همه شب زیبای یلدا رو تبریک میگم.
از امسال به بعد به شب یلدا بگیم 21 دسامبر- موافقید؟ - چون یارو میدونه 21 دسامبر چندشنبه است ولی شب یلدارو نمیدونه
منم به نوبه ی خودم این شب تمام ایرانی رو که فرهنگ ناب ایرانی هست و شب تولد مینو،الهه ی زن و میترا الهه ی خورشید هست به دوستان تبریک میگم.امشب از طرف انجمن طوطی سانان به آخرین عزیزی که آخرین پست امشب رو بزنه یه جوجه مرغ عشق تازه دون خور شده بعنوان یادگاری اهدا میشه اگر مدیریت سایت اجازه بدن و اعلام کنن که آخرین کاربر کی بوده و خود کاربر هم تمایل داشته باشن.البته باید در سطح تهران باشه یا نهایتا کرج باشه دیگه.
پس من تمام تلاشم رو میکنم که آخرین پست امشب رو بزنم!!!منم به نوبه ی خودم این شب تمام ایرانی رو که فرهنگ ناب ایرانی هست و شب تولد مینو،الهه ی زن و میترا الهه ی خورشید هست به دوستان تبریک میگم.امشب از طرف انجمن طوطی سانان به آخرین عزیزی که آخرین پست امشب رو بزنه یه جوجه مرغ عشق تازه دون خور شده بعنوان یادگاری اهدا میشه اگر مدیریت سایت اجازه بدن و اعلام کنن که آخرین کاربر کی بوده و خود کاربر هم تمایل داشته باشن.البته باید در سطح تهران باشه یا نهایتا کرج باشه دیگه.حالا بیشوخی سعیم رو میکنم(مخصوصا اگر جوجتون رام باشه!)
من تبریک میگم شب یلدا به تمام کاربرا و مدیرا
این انجمن اینشالا که همیشه خوش خرم باشید
بچه ها یلداتون مبارک
من که مهمون داشتم یه عاااالمه
شب خیلی خوبی بود
همگی خوش باشییید![]()
دوستان یلداتون مبارک
موفق باشید وسربلند
دوستای گلم شب یلداتون مبارک
امیدوارم سراسر زندگیتون سرشاز از خوشی و یلدایی باشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.