مشکل از تجربه میباشد .
بعید میدونم از مکمل استفاده کرده باشید .
این مراحل را که عرض کردم را رعایت کردین یا خیر .
از مکمل ها استفاده کردین . معمولا چون قیمت مکمل ها گران است کمتر کسی سراغش میرود.
بی دلیل نیست که جوجه های ملنگو یا شاه طوطی گران است . چون به راحتی نمیشود جوجه گرفت .
در امر پرورش حتما باید تجربه داشت . خیلی ها در تولید مثل عروس هلندی هم تلفات میدن . از تجربه کم بوده .
دوست عزیز من همه مدل ویتامین را دارم تابرنین بگیرید تا ویتاسیت و امینوسل موردی در این زمینه نیست
بعد یکی از مادهای من سابقه تخم هم دارد
2تا دیگه هم بالغ هستند همه با هم در قفس2متری در 110سانت هستند
فعل خبری نشده نزدیک 4ماه است ! قبلا به همین روال شما (شیوه جفت کردن طوطی خاکستری )اقدام کردم اما بازهم جوابی نداد
دوستان این بحث تکثر و راه و روشش مربوط به این تاپیک نیست
بهتره ادامه بحث تکثیر رو توی بخش مربوط به خودش داشته باشیم
یک جایی کارتون میلنگه .وگرنه با این روش به راحتی جفت میخورند .
یا پرندهاتون خوی وحشی گریشون از سرشون نرفته با اینکه رام هستنندو یا به اجبار رام شدند.
اما غیر ممکن است که یک جفت از سرنگی بزرگ شوند با انسان و روفت آماد خانه آشنایی کامل را داشته باشند جفت نخورند .
ملنگو برای جفت خوردن باید محیط زندگیشون خیلی آرام و دور از سرو صدا باشد .
در منزل به سختی جفت میخورند . دلیل اصلی مشکل شما هم همین است که در منزل میخواهید از ملنگو جوجه بکشید .
اکثر پروش دهندگان اتاق های انفرادی برای ملنگو وشاه طوطی مجزا ساخته اند . با دیوارهای دوجداره .
یه مطلبی را هم خدمت تون عرض کنم دوست عزیز هیچ پرورش دهنده ای تجربه چندین ساله اش را در یکی دو پست قرار نخواهد داد .
مطالبی که گفته میشود بیشتر پیش پا افتاده هستند .
اگر در امر پرورش میخواهید فعالیت کنید باید خرج راه و تجربه و ضرر زیان دهید .
انتظار نداشته باشدی که همه فوت فن کار را در چند پست بدست بیاورد .
من سعی دارم. با گفتن کلیات آگاهتون کنم. روشهای پرورش را اما جزءیات را باید تجربه کنید .
یه سئوال کردم به چالش کشیدید تاپیک رو
)
من هدفم از خرید سر گرم شدن باهاش و سر و کله باهاش زدن هست اگر جوجه هم داد که دیگه بهتر
با این حساب من پیشنهادم انتخاب بین برزیلی و عروس هست
برزیلی سروصدای نسبتا زیادتری داره تا عروس
و اینکه اگر جفت داشته باشید نمیتونید مثل یک جوجه کم سن باهاش ارتباط بگیرید و توجه پرنده به جفتش هست تازه اونم درصورت رام و دستی بودنشون
مقوله "جوجه دهی" و و به قول شما "سر و کله زدن" با هم فرق دارن
ممنون نفیسه خانم
اینطور که به نظر میرسه این ور سال نمیشه انقدر سرمون تو کارگاه شلوغه
سال جدید یه عروس خوشگل میگیرم![]()
سلام من میخوام یه جوجه که تازه دون خور شده باشه رو خریداری کنم ولی نمیدونم چه نژادی ملاک من برای خرید دستی بودن و بغلی بودن لوس بودن شیطون بودن و ..... در کل یه چیزی میخوام که همیشه سر شونم یا بغلم باشه 24 ساعته و تربیت پذیر باشه و ملاک من سخنگویی نیست لطفا راهنمایی کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)