چقدر نازن
ماهی من هم از اینا تپل تره هم خوشگل تر و رنگ بندیش واقعا بیشتره
ولی مثل آدم یه جا نمی مونه که ازش عکس بگیرم
خیلی دوسش دارم ولی انگار منو فقط موقع غذا دادن دوست داره
ماهی ها همشون اینجورینماهی های من وقتی دستت میره طرف آکواریوم چنان با حرکت دستت میان بالا که فکر میکنی عاشقتن اما وقتی میبینن خبری از غذا نیست سریع پخش میشن
![]()
عزیززززززم تبریک میگم
چرا زودتر رو نکردی؟؟؟
من عاشق آکواریومم
واقعا آرامش بخش و زیباست...
آکواریومت خیلی ساده و شیکه.. خیلی خوشم اومد
خیلی خیلی خیلی..
زیاد شلوغش نکن
اینجوری خیلی خوبه : )
کلا رامیزی ماهی هست که خیلی دیر ارتباط برقرار می کنه
اگه به ماهیاتون دل می دید حتما سیر باهاش میکس کنید تا انگل نگیره
سعی کنید زیاد بهش استرس وارد نکنید اگه تو اب ویتامین هم بزنید خوبه
اینی که شما دارید نر هستش اگه خواستید اضافه کنید 4-5 تا نر دیگه بگیرید یا فقط ماده
کلا یه جوری باشه که نر ها سر ماده ها با هم دعواشون نشه
مرسی عزیزم
الان نزدیک 7 ماهه که آکواریوم دارم ولی تا وقتی به این انجمن خوب نیومده بودم فرصت معرفی نداشتم
نیلوفر می دونم تو سلیقت خوبه و سخت پسندی برای همین به حرفت گوش می دم و شلوغش نمی کنم
![]()
دوست من از اونجائی که اطلاعاتم راجع به آکواریوم در حد صفر هستش فک کنم به شما و دوستان کارشناس احتیاج دارمکلا رامیزی ماهی هست که خیلی دیر ارتباط برقرار می کنه
اگه به ماهیاتون دل می دید حتما سیر باهاش میکس کنید تا انگل نگیره
سعی کنید زیاد بهش استرس وارد نکنید اگه تو اب ویتامین هم بزنید خوبه
اینی که شما دارید نر هستش اگه خواستید اضافه کنید 4-5 تا نر دیگه بگیرید یا فقط ماده
کلا یه جوری باشه که نر ها سر ماده ها با هم دعواشون نشه
پس پسره این سوگولی ما
به همشون کرم خونی میدم همراه با غذای مکمل گیاهی آکوا سیف و ویتامین هم تو آبشون میریزم و امیدوارم مریض نشن
البته کرم خونی ها یخ زده هست و کاملا تازه
برای جلوگیری از انگل کرم خونی چکار کنم؟!
این عکس کف خوار یا ژولی بنده هست که به دلایلی واقعا دوسش دارم
شبی که خریدمش و اومدم خونه متوجه شدم که یه چشمش کاملا از حدقه در اومده و واقعا ناراحت شدم با اینکه خیلی کوچولوئه قد یه بنر انگشت
دلم نیومد عوضش کنم ولی ارزششو داشت
هر روز بعد غذای ماهی ها خیلی زودتر از دلقک ها و لجن خوار ها به جون آکواریوم می افته و کفش رو حسابی تمیز می کنه
دوسش دارم
![]()
منم نزدیک یه سال یه کوریداروس داشتم.خیلی جالب بود اما کلا بیشتر از4،5سانت نمیشن وهمین قدی میمونن.این عکس کف خوار یا ژولی بنده هست که به دلایلی واقعا دوسش دارم
شبی که خریدمش و اومدم خونه متوجه شدم که یه چشمش کاملا از حدقه در اومده و واقعا ناراحت شدم با اینکه خیلی کوچولوئه قد یه بنر انگشت
دلم نیومد عوضش کنم ولی ارزششو داشت
هر روز بعد غذای ماهی ها خیلی زودتر از دلقک ها و لجن خوار ها به جون آکواریوم می افته و کفش رو حسابی تمیز می کنه
دوسش دارم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.