سلام به دوستان
امروز رفتم برای هزینه ها ی اب شور سوال کنم یکی از فروشندگان گفت دارو و مکمل برایت ول و کنت نیاز داری حدودا یک و نیم ملیون تومان میشه دوستان لطف کنید مکمل های مورد نیاز را بگید و ایا مکمل ها به این میزان واقعاد نیازه
سلام به دوستان
امروز رفتم برای هزینه ها ی اب شور سوال کنم یکی از فروشندگان گفت دارو و مکمل برایت ول و کنت نیاز داری حدودا یک و نیم ملیون تومان میشه دوستان لطف کنید مکمل های مورد نیاز را بگید و ایا مکمل ها به این میزان واقعاد نیازه
با سلام
بعد از مدت ها تانک را ساختم و برای شروع کار اب کردم این هم تصاویر تانک
اابته سامپ را هم تا حدودی راه اندازی کردم
در خانه اول ابری
خانه دوم اسکیمر
خانه سوم نخودی و فسفات گیر
خانه چهارم نخودی و بزودی سرامیک و بیوبال
خانه پنجم هم پمپ و بخاری
دوستان در مورد مواد داخل سامپ چه چیزهای دیگه لازم هست در ضمن نظرتون در باره چیدمان سامپ را هم بگیید ممنون میشم
اینهم ظاهر فعلی تانک
در مورد نور در آکواریوم من 2 عدد مهتابی و یک متال خریدم
1. آیا هر سه لامپ نیاز هست
2.حتما باید از متال تستفاده بشه یا این دو مهتابی کافیه
در ضمن مبخواهم در اینده شقایق و چند تا ریف نگهداری کنم
سلام دوست عزیز اول تبریک برای تانک جدید و در مورد نور هم تا زمانی که ریف و شقایق ندارید مهتابی کفایت میکنه و اصلا بحث نور خیلی موضوعیت نداره اما اگر از شقایقها که نور زیادی هم احتیاج دارن بخواهید نگه داری کنید که توصیه میشه حداقل 6 ماه و ترجیحا یکسال از راه اندازی اکواریوم گذشته باشه استفاده از متال ضروری هست چون دوتا مهتابی برای اکواریوم شما کفایت نمیکنه .البته مشخصات مهتابی و متال رو هم نگذاشتید ولی برای ریف یه متال 150 وات و 14000 کلوین و یه مهتابی اکتینیک ابی کافی هست.
من توصیه میکنم فعلا تا قبل ورود ریف متال رو زیاد روشن نکنید چون عملا احتیاجی نیست و دوتا مهتابی کفایت میکنه چون عمر این لامپها محدود هست و بنابه زمان مصرف هرسال باید تعویض بشن
موفق باشید
ممنون از راهنمایی مفیدتون
در مورد مهتابی ها
atman 20000k 20w
arcadia
متال هم 15000k
بازهم میخواستم بدونم متال لازم هست در ضمن احتمال اضافه کردن ریف به تانک خیلی کمه بیشتر شقایق دوست دارم
سلام دوست عزیز
مبارک باشه تانکتون
ابر یا اسفنج به تنهایی بدرد آب شور نمیخوره ، در تانک آب شور چون جریان آب زیاد هستش فضولات ماهیها در آب حل میشه و شما باید پد بزاری تا این املاح رو از آب بگیره
jbl یه محصول داره برای این کار
شما اگر شقایق میخوای نگه داری متال رو باید روشن کنی و هم مهتابی اکتنیک ( آبی )
جناب سیفی عزیز مبارک باشه راه اندازی تانکتون
اگر لطف کنید در بخش آلبوم آبشور اعضاء یه آلبوم برای تانکتون باز کنید اونجا تمام مشخصات تانک و مواد مصرفی و همچنین قیمت تمام شده رو هم درج کنی عالی میشه
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)