سلام... سعید جان با این تایمر فقط یه برنامه میشه داد ... من یه تایمر می خوام که مثلا لامپهای اک رو خاموش یا روشن وهمزمان لامپ atsرو خاموش یا روشن کنه ... لا اقل 2 تا برنامه بدیم ...اگر دوستان در این مورد اطلاعی دارن لطفا راهنمایی کنن ...
شما اگه 2 تا کانال هم بخوای میشه با همین تایمر درستش کنی برعکس هم هستن .
خواستی تا بهت نقششو بدم در غیر اینصورت بهتره از تایمرهای مولتی کانال استفاده کنی که البته قیمت بالایی دارن اما به طور کامل برنامه پذیرن .
تشکر سعید جان... پس با این تایمر میتونم دو منبع رو کنترل کنم ... یه بار تو نواب دیدم 37000 تومن ...
سلام من یه فکر شبیه همین کردم به مثال اول جنس های مرغوب را جایگزین جنس چینی کنیم مثلا موج ساز اکواریوم سیستم مصرف ان یک پنجم چینی ها با همان قدرت است دوم سیستم متال را با سیستم led پاور عوض کرده چون مصرف ال ای دی پاور یک سوم متال است و این که به جای نیترات گیر و فسفات از باکتری سیانو و ... و استفده از تایمر و دیمر نور که باعث صرفه جویی می شود و همچنین به جی استفده از مواد شیمیایی عناصر کمیاب تعویض اب اکواریوم زیرا 3 خوبی دارد 1- اب اکواریوم تمیز شده 2- اکواریوم عناصر را به دست اورده 2- نیاز به مواد کاهنده نیترات و فسفات و بافر khو حتی وسایلی از جمله کلسیوم راکتور و دنیتراتور نیست و 2 عیب 1- وقت می خواد 2- برای اکوریوم بزرگ به صرف نیست و استفده سنگ زنده شما با سنگ زنده می توانید هم نیترات را دفع کرده هم موجودات داخل ان رشو می کنند و غذایی لذیذ برای ماهیان گیاه خوار
تـکـنـولـوژی برق مجانی
به این لینک سر بزنید
من امروز میرم آهنربا میگیرم یه همچین چیزی بسازم هرکی بدون از اینا تو خونش داشته باشه دیگه نه هوا آلوده میشه نه پول برق میاد براش![]()
من فکر ساخت این وسیله تو ذهنم بود ولی با دیدن این فیلم متوجه شدم یک جای کارم غلط بود خوب به هر حال ولی من به این فکر افتادم که چه جور می تونه برق تولید کنه حتما یک هادی وجود داشته باشد ان هم در مرکز که به ان واکنش نشان داده و تولید برق کند این وسیله اگر هم هادی در مرکزهادی وجود داشته باشد برقی که تولید می کنه برق یه ال ای دی رو نمی کشه باید اهنربا که جنس الینکو (الومینیوم و نیکل و کبالت)ساخته شده باشه تا خوب عمل کنه بقیه ی مواد زیاد خوب عمل نمی کنند بعد اهنربا ها از قوی تا ضعیف که یک اندازه باشند ادم باید قوی رو بگیره تا عالی عمل کنه و ولتاژ کمی تولید کنه بع شما همیشه کنار اهنربا برای تولید برق هستی هی باید جهت اهن ربای بیرون رو این طرف ان طرف کنی ولیب اگر کوچیک ساخته می شد در سفر خیلی کارایی داشت البته باید خیلی اهنربا قوی باشه تا به انرژی دلخواه برای چراغ قوه ال ای دی و غیره
طرحش طرحه خوبیه ولی بیشتر به درد نمنه آزمایشگاهی و آموزشی میخوره .
ما اگه بخوایم این طور موردی رو بسازیم تو ایدال ترین شرایط نهایتاض بتونیم 12 ولت با جریان نیم آمپر رو بسازیم که بازم اون نیم آمپر میشه توان تلفاتی خود دستگاه .
در صورتی بخوایم این طرح رو اجرا کنیم باید از مدل بزرگتر با سیم پیچهای قطور تر و تعداد دور بالا استفاده کنیم که بتونبم جریان و ولتاژ بالایی داشته باشیم .
یک راه دیگه وجود داره به خاطر اینکه هزینه رو به شدت اهش بدیم همون 12 ولت رو با آمپر بالا تولید کنیم به این معنی که تعداد دور سیپ پیچ ها رو کم کنیم ولی قطر اونها رو زیاد کنیم بعد اونو به یه اینورتر بدیم که 220 به ما بده /
شار جریان تغییر نمی کنه بلکه ولتاژ تغییر می کنه با طرح شما امپر پائین می افته ولی ولتاژ بالا می ره فقط طرحش جالبه ولی تو کار اصلا کاری نمی کنه انرژی تلف شده در هادی هم زیاده تازه مغناطیس رو باید بتونیم جمع کنیم به طرف هادی تا خوب بچرخه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)