مرجان رو دیگه کاریش نمیشه کرد چون تو ماسه هاست و اگه دراریش هم جا تا یک هفته کثیف میشه اون قسمت هم نمی تونم گیاه بذارم چون فشار پاور هد گیاه رو خراب می کنه
باشه نور برام خیلی مهمه
چوب رو همون جا از تو آکواریوم فروشی یه تانک با چند تا چوب توش بود به من گفت کدوم رو انتخاب میکنی من هم این رو انتخواب کردم بد خزه هارو روش نصب کرد
اگه سوال دیگه هست در خدمتیم
اگه دوست داری بچه ها کمکت کنن به حرفاشون گوش کن دوست من
در ضمن اون چوب به نظر من بدرد تانکت نمیخوره ! چون مشخصه که اولا از شاخه های درخت هستش و هنوز کاملا خشک نشده !
چند وقت بعد هم اگه تونستی یه تست PH از تانکت بگیر .....................![]()
چوبرو خودش داد حالا بهش می گم شایدم هنوذ خشک نشده باشه![]()
با سلام دوس عزیز اون گیاه شماره 5 پست 2 تراریومی هستش در مورد دیسکس که میخوای نگه داری باید اون مرجان رو در بیاری چون اب رو اهکی میکنه و دیسکس و گیاه ها اب اسیدی رو دوست دارند چوب رو در بیارید و طبق دستورات این صفحه عمل کنید سوالی داشتید بپرسید دوستان هستند
http://www.parsipet.ir/thread342.html
حالا اگه دکورون بهم بخوره اشکالی نداره ولی بعدا یهو دیدید کشتار دسته جمعی رخ داد اون وقت حال گیری اساسی رخ میده و یه مورد دیگه هیچ وقت انجل رو با دیسکس نگه ندارید انجل ممکنه ناقل بیماری باشه هرچند در قرنطینه باشه بیماریش خفتس یهو رو میکنه میززنه دیسکس رو میکشه و تغیرات co2 اب و تغیرات ph برات دیسکس بد هست شما باید همه ای موارد رو به خاطر داشته باشید با تشکر
سلام
تانکت زیباست،تبریک میگم.
اما هنوز کار داره (به کار ادامه بده)،اگه هم قصد داری دیسکس نگه داری یه کوچولو بیشتر کار داره.تانک گیاهی واسه خودش داستانیه،دیسکس هم واسه خودش داستانیه،اما دیسکس تو تانک گیاهی ... یه کم داستان مفصل تره.
دوستان کاملا درست و بجا راهنمایی کردن (استفاده کن)،مطالب مربوط و تایپیک های مربوط رو مطالعه کن.
همه ما اینجا هستیم که چیزهای تازه ای از هم یاد بگیریم (همه چیز را همگان دانند).
موفق باشی
از خودش پرسیدم گفت باید چوب رو بشوریدبا سلام دوس عزیز اون گیاه شماره 5 پست 2 تراریومی هستش در مورد دیسکس که میخوای نگه داری باید اون مرجان رو در بیاری چون اب رو اهکی میکنه و دیسکس و گیاه ها اب اسیدی رو دوست دارند چوب رو در بیارید و طبق دستورات این صفحه عمل کنید سوالی داشتید بپرسید دوستان هستند
http://www.parsipet.ir/thread342.html
حالا اگه دکورون بهم بخوره اشکالی نداره ولی بعدا یهو دیدید کشتار دسته جمعی رخ داد اون وقت حال گیری اساسی رخ میده و یه مورد دیگه هیچ وقت انجل رو با دیسکس نگه ندارید انجل ممکنه ناقل بیماری باشه هرچند در قرنطینه باشه بیماریش خفتس یهو رو میکنه میززنه دیسکس رو میکشه و تغیرات co2 اب و تغیرات ph برات دیسکس بد هست شما باید همه ای موارد رو به خاطر داشته باشید با تشکر
مرجان رو هم می خوام ور دارم
جلبک خوار هام چوب رو مثل طلا تمیز کردن
مرجان رو هم ورداشتم
چند تا کف خوار برا آکواریوم گیاهی بگید برم بخرم
من اومدم با کلی تغییرات مثلا کپسول co2 فیلتر اکسترنال ایهایم 2213 کلی ماهی با اشک بچه عکس هم می ذارم
به به علی آقا
ببینیم چه کار کردیا !
عکس هارو بزار
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.