سلام
تبریک میگم بسیار زیبا شده هست و مشخصا به مرور زمان زیباتر هم میشود
طرحت بسیار زیباست
واو چقدر زیباس
خیلی قشنگ شده
راجع به نگهداریش یه توضیح کوچیک میشه بدید. چقدر رسیدگی لازم داره
و چقدر هزینه برده![]()
سلام آقا
خیلی زیبا کار کردی . خزه ها رشد کنن زیباتر و شکیلتر هم میشه .
ولی کاش عریضتر درست میکردی تا نمای بیشتری نشون میداد .
چرا باریک درست کردی ؟
موفق باشی
ممنون دوست عزیز راستش به پای اک گیاهی شما نمیرسهراستش بیشتر به خاطر کم بودن جا کوچک درست کردم راستش من یه اک اب شور 1100 لیتر دارم و
در حال درست کردن یه اک دیگه هم هستم خونه دیگه جا نداره که بزرگترش می کردم
قابل شما رو نداره .دل شما زیباست که همه چیز رو زیبا می بیند.راستش شرایط خاصی نداره شرایط برمی کرده به خصوصیات گیاهای داخلش که
من هنوز گیاهی داخلش کار نکردم.در مورد هزینه چون خودم همه کارها رو انجام دادم البته به کمک خانواده حدود هزینه ان حدود 150 شد.
اقا ببین کی اومده به ما افتخار داده سلام محمد جان اقا دست شما درد نکنه که به ما این همه کمک کردی .این کار، کار زحمات شما هم هست امیدوارم بتونم جبران کنم
زیبای اونو ما از شما می بینیم که با راهنمایی های مکرر به ما کمک کردید بازم از شما ممنونم و به کمک شما بهتر هم بشه.
چیز جابی از اب درومده
اون ابی که داره سر ریز میشه از کجا داه میاد؟واتر پمپ کجاس؟
من جای تو بودم اون صدف رو برمیداشتم اصلا به فضای کارت نمیخوره داخل اب هم گیاه بزار و از مراحل بعدی هم برامون عکس بزار
سیستمت یه نور پردازی درست و حسابی کم داره!!!!
بسیار چشم نوازه .بهتون تبریک میگم![]()
تو قسمت پايين ماهي بريز باحال تر ميشه . نور پردازي يادت نره . اگه از سيستم سيركوله اب استفاده كني عالي ميشه .
سلام
مبارک باشه خوشکل شده
ممنون دوست عزیز.اون اب از همون مخزن پایین با پمپ به بالا میاد اگه شما تمام عکسها رو از اول نگاه کنید مسیر شلنگ معلوم هستش.
راستش گیاهای بالا مونده و گیاه های داخل اک و نور پردازی که انشاالله عکس اونها رو هم میزارم.
از شما هم بخاطر نظر دهی ممنونم.
ماهی که فعلا یه فایتر داره تا بعد از کاشت گیاه اضافه می کنم .نور پردازی هم در حال تکمیل هست انشاالله تکمیل شد عکس می زارم.میشه منظور از سیر کولر اب رو بهتر راهنمایی کنید اگه منظور شما سیستم اب دادن بارانی هست که در فکرش هستم در غیر اینصورت بهتر منو راهنمایی کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)