امیدوارم تبدیل به جنگلی بشه تانکتون .. مهدی جان یه لطفی بکن اون بامبو رو از تو آب در بیار گناه داره .. بزودی میمیره ..
![]()
امیدوارم تبدیل به جنگلی بشه تانکتون .. مهدی جان یه لطفی بکن اون بامبو رو از تو آب در بیار گناه داره .. بزودی میمیره ..
![]()
با سلام دوست عزیز تانکتون قشنگه به امید اینکه جنگلی بشه برای خودش منتظر عکس های بعدیت هستیم
درود مهدی جان
به به آقا با همون تعداد کم که گیاه گرفتی بازهم خوب شده
فقط چند تا نکته یادت نره اول گیاه هایی که الان داری با تراکم بیشتر بکار تو بستر اشکال نداره که یکطرف خالی باشه اینو به این دلیل میگم که بعدا که میخوای گیاه به تانکت اضافه کنی
به ریشه های گیاه های دیگه آسیب نزنی و مرتب نخوای که جابه جاشون کنی
دوم اینکه چون از 2 طرفه تانک دید داری پس تو چیدمانت خیلی دقت کن مثلا گیاه های بلند رو گوچه ها کار کن مثل شویدی یا دم گربه ای و شمشیری و هرچی به سمت وسط میای گیاه های کوتاه تر رو بکار
اینجوری خیلی عمق قشنگب به تانکت میدی
سوم در مورد بامبو دیدی که خودمون هم بهش گفتیم ولی اون هی اسرار کرد که این آبزی هستش اگه اینطوری که باید از آب درش بیاری مثل من که الان بیرون از آی هستن و ریشه هم کردن
چهارم مهدی حتما یه جایی برای گیاه رونده باز نگه دار مثل اشک بچه
پنجم هم اینکه رنگ شنی که بکار بردی زیاد مناسب تانک گیاهی نیست ولی با این حا دیگه ریختی و اصل اینه که پر بشه
کاری داشتی در خدمتم ..................موفق باشی
منتظرم تا سفارش گیاهای اون برسه تا چیدمان تانکو عوض کنم و یکدفعه هم
گیاهای جدیدو بکارم و هم اونا را که گفتی منتقل کنم به گوشه ها
اون بامبو را هم از آب در میارم
در مورد گیاه رونده هم منتظرم ببینم اون چمن میگیره یا نه اگه نگرفت حتما اشک بچه کار میکنم
ناون شنی که میگی مناسب نیست خودم هم زیاد ازش خوشم نمیاد ولی چون میخواستم کفو کامل با
گیاه بپوشونم ارش استفاده کردم
حالا حالا ها هم باهات کار دارم حتما مزاحم میشم
سلام آقا مهدی .
تانک گیاهی زیبایی شده . یه مدت که بگذره و گیاهات جون بگیرن کم کم تانکت پر تر میشه . مشخصاتش رو هم برامون بنویس .
کود مایع چی میدی . جلبک خوار چی داری ؟ سیستم co2 و نورش و از این چیزا .
ممنونم و موفق باشی .
درود به شما.
مباركه.. بسيار زيباست و مطمئنم كه به يكي از زيباترين تانكهاي سايت تبديل ميشه..
فقط يه نكته كه تو نوشته هات بهش اشاره كردي كه از آب تانك مونده قبلي + آب شهري استفاده كردي براي طي سيكل كه خواستم فقط به اين نكته اشاره كنم كه اضافه كردن آب تانك قبلي يا تانكي كه سيكلش طي شده باشه هيچ تاثيري در سريعتر طي شدن سيكل نداره و چه بسا كه بخاطر تفاوت پارامتر هاي اون با آب تازه باعث يه مشكل حادتر و از بين رفتن گياها و ماهيات بشه.
بازم تبريك ميگم..موفق باشي
بسیار زیبا و با سلیقه مبارک باشه
سلام خیلی ممنونم شما لطف دارید
سلام
ممنونم که به تاپیک من سر زدی
شما لطف دارید تانک من در مقابل تانک شما که چیزی نیست من حالا حالا ها باید از شما چیز یاد بگیرم
در مورد مشخصاتش ( ابعاد، نور و co2 ) تو صفحه اول یه توضیحات مختصری نوشتم اگه چیز دیگه ای مد نظر شماست بفرمایید تا بگم
کود مایع هم برای راه اندازی از jbl ferropol استفاده کردم ولی فعلا کود دیگری ندارم اصفهانم زیرو رو کردم که بلوم اند گرو میکرو لیفت یا مولتی برایت ول را بخرم پیدا نکردم
یه کود خریدم ماله شرکت azoo هست که کنار گیاه در بستر می زنند نمی دونم کیفیتش خوبه یا بد فعلا دارم تست می کنم اینم عکسش
ماهی هم فعلا اینا رو دارم:
لوچ فکس 3 عدد - کت فیش کوتوله 3 عدد - تترا پنگوئن 4 عدد - باله ریسمانی 4 عدد - پلاتی 5 عدد
ممنون
سلام
منشکرم حتما با کمک شما یه تانک خوب از آب در میاد من هر چی دارم از بچه های سایت دارم
راسش من فکر میکردم استفاده از آب تانک در تسریع سیکل تاثبر داره از بعضی دوستانم که پرسیدم اینو گفتند به هر حال ممنونم که گفتی
بازم تشکر
متشکرم دوست عزیز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)