من رفتم وب سایتشو چک کردم به زبان spanishهستش اما بهشون ایمیل زدم info@spanishdolph.in
جوابمو یک روزه دادن به نظر من چون محصول امریکایی هستش ازlمحصولاتی که تو بازاره باید بهتر باشه
رو google هم سرچ کردم تبلیغش رو این سایت اومد مثله اینکه نمکم داره
Nps Bioguard - Buy Nps Product on Alibaba.com
و روی سایت معتبر reefbuilder هم معرفیش و دیدم
فکر کنم
از این چیزایی که تو ایرانه بهتر باشه چون اکثر محصولات تو ایران چینی هستش مرسی از معرفیتون![]()
من از مغازه دلفیران تو نواب تهیه کردم اقای گندم کار .اکواریوم من 1000 لیتره و پر از شقایق و مرجان خودم از بیو نیتراتکس و پیورژن سیچم استفاده می کردم از وقتی nps bioguard تهیه کردم به این قضیه پی بردم که یا جنسای دیگه تغلبین یا اینکه کارایی این محصول nps خیلی بالاس چون در عرض 6 ساعت شروع به پایین اوردن نیترات ابم کرد نیترات ابم که در حال انفجار بود صفر شده تغریبا جلبکای اب اکواریومم تعطیل شدن از نظر من کسی دیگه به محصولای دیگه فکر نکنه
راستی فروشنده او مغازه فوق العاده ادم خوش اخلاقیه بر عکس نوابیا و در ضمن محصولشو با گارانتی تست اب بهم داد که تعجب کردم.............
این 2 تا پست به نظر بو دار میاد انگار که از سمت یه نفر زده شده در هر صورت هیچ مدیایی به اندازه روش های طبیعی نمیتونه فسفات و نیترات و سیلیکات و کاهش بده!
لاین ادرس معرفی پیورژن هستش Seachem. Purigen ابتدا چکش کنید بعد هم یک سری به سایت برایت ول بزنید و 2 محصول جدیدش که تو دنیا گل کرده رو ببینید export phosphat , export nitrat
اینها همه رزین هستند اما رزین متخلخل که جذب بالایی دارند و به باکتری سازی هم کمک می کنند دوست عزیزم اگه رفرنسی معتبر در بد بودن این نوع رزینها دارید به من هم معرفی کنید خ.شحال می شم از علم شما هم سود ببرم
nps رو من توی اکواریومم گذاشتم بعد از 6 ساعت شروع کرد به پایین اوردن دیگه تا فرداش چک نکردم اما تست دومم نیترات ابم در حد استاندارد بود یعنی حدود 20 ساعت طول کشید من 80000 تومان خریدم و فروشندش سامپ اکواریوم ویترین فروشگاهشون که میزان زیادی شقایق مرجان و ماهی داشت رو به من نشون داد که از همین مواد داخلش بود و nps را با ضمانت تست اب بهم داد که اگر طبق دستو ر العملش عمل نکرد پس بیارم که خوشبختانه پس نیاوردم
در مورد پیورژن شما درست میگید این حالت رزینی داره ولی من از نیترات ex رزینی برایت ول استفاده میکنم خیلی دردسر داره احیا کردنش با نمک (هر بسته نمک رو اگه 500 حساب کنی برای 52 هفته باید 26000 تومن فقط نمک بخری !!!) من ولی فکر میکنم بیو نیتراتکس jblو دنیتریت سیچم که بیولوژیک هستش بهتره .در مورد اکسپورت ها هنوز تو ایران نیومده که بشه راجع بهش صحبت کرد در ضمن این محصول الان اگه با این قیمت زیر 300 تا 400 باشه چون قیمتش همینجوری 60 تا 80 هستش. اگه میشه کاتالوگ این محصول رو اینجا قرار بدید ممنون میشم این بسته که شما گرفتید 80 تومن چند گرمی بود؟
راستی در خصوص اکسپورت No3 باید بگم من فکر میکنم پایه بیولوژیک داره چون برایت ول گفته باید 24 ساعت با 20 میلی لیتر از میکروب باکتر در یک سطل پر از آب قرار بگیرد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)