با تشکر از همه .آیا میشه دیسکس های مولد رتو از جایی که قیلا تخم گذاشتن (اکواریوم تزیین شده) به یک آکواریوم سرد بدون تزیین انتقال داد ؟تحت په شرایطی ؟
با تشکر از همه .آیا میشه دیسکس های مولد رتو از جایی که قیلا تخم گذاشتن (اکواریوم تزیین شده) به یک آکواریوم سرد بدون تزیین انتقال داد ؟تحت په شرایطی ؟
با عرض سلام و تبريك به مناسبت ورودتون به سايت پارسي پت:
دوست عزيز منظورتون رو از آكواريوم سرد متوجه نشدم اما اگه منظورتون از سرد عدم تزئينات در تانك تكثير هست ،دليل عدم استفاده از تجهيزات در تانك ديسكس بجز دوك يا لوله پي وي سي جهت تخم ريزي و فيلتر اسفنجي و بخاري، چند مورد هست كه بنده عرض مي كنم:
1-امكان كنترل و بررسي دقيق جفتها و چك كردن زمان و نحوء تخم ريزي
2-بررسي تخمها از نظر سالم بودن يا خراب شدن
3-سيفون سريع و مناسب و كامل
4-با توجه به شستشوي روزانه تجهيزات داخل تانك ديسكس براي حفظ پارامترهاي آب،تخيله دكور اونهم بصورت روزانه خيلي مشكل و طاقت فرسات
5-تجميع تخمها از طرف جفتها روي يك مكان(دوك يا لوله پي وي سي
......
لذا با توجه به موارد مذكور بهترين تانك براي تكثيبر ديسكس تانكي هست كه خالي از تجهيزات دكوري باشد
من یک فیلتر داخلی اسفنجی دارم ولی برای یک تانک 80 لیتری ک مناسب جفت باشه خیلی فشار اب ایجاد می کنه .باید ی نوع ضعیفشو بگیرم ولی نمی دونم از کجا بفهمم قبل خرید ک فشار اب زیادی ایجاد نمی کنه و باعث صدمه زدن ب تخمها نمی شه و استرس واسه جفت نمی شه! اصلا راهی هست ک بشه قدرتشو کم کرد مثلا با قرار دادن ابری چیزی جلوش ..؟
سلام.دوستان کدوم یکی از ابعاد زیر برای تانک تکثیر بهتره؟
60*60*60یا50*50*50
البته اگه سایز دیگه مناسبه ممنون میشم بگید
فقط ترجیحا طول و عرضش بیشتر از60نشه
ممنون
دوست عزیز با سلام:
توضیحات پست اولتون یکم مبهم بود و منم مثل استاد رضایی فکر کردم،همونطور که دوست عزیزمون آقای قدیری هم گفتن این فیلتری که شما دارید، به نام فیلترهای اینترنال یا داخلی یا گپ معروف هستند با توجه به جریان شدید و نامناسبشون به هیچ وجه بدرد تانک دیسکس نمی خورند برای استفاده از فیلتر در تانک تکثیر دیسکس -از فیلتر اسفنجی مطابق شکل زیر در تانک تکثیر استفاده کنید:
و برای تانک اصلی از فیلترهای اکسترنال سطلی مثل:
دوست عزیز ابعاد 50*50*50 مناسبه
بله متوجه هستم و اصلا استفاده نکردم . برای اکوا اصلی هم همون سطلی هارو 2 ساله استفاده می کنم.ممنون اقا ارش بابت اپلود عکس ها فردا تهیه میکنم![]()
عرض سلام و ارادت خدمت دوستان و اساتید محترم
من مدتی دنبال فیلترهای اسفنجی در نواب و پلاسکو گشتم ولی گیر نیاوردم ، ممنون میشم جهت خریدشون منو راهنمایی بفرمایین
مطلب دیگه اینکه من فیلتر اکسترنالی که دارم ایهایم استوانه ای مطابق تصویر هستش ولی ورودی و خروجی آب ، هر دو از بالای فیلتر هستش ، آیا کارایی که باید داشته باشه رو داره یا خیر
با تشکر ویژه از توضیحات دقیق همراه با تصویر ، از آرش عزیز
موفق باشین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)