به نظر من که اسمشو بزار اصغر سیبیل!
به نظر من که اسمشو بزار اصغر سیبیل!
من همیشه سعی می کنم حقیقت رو بگم؛ خرگوش بامزه ای اما مثل همه خرگوش هاست ؛ ای بابا بهنوش خانوم سخت نگیر طرف تو خونه آپارتمانی کرکودیل نگهداری می کنه
یه جای خوب براش درست کنید ازش مراقبت کنید .
پس همون اصغر رو می ذاریم. چون تا این جا پیشنهادی نبوده .
مرسی دوست خوبم . لطف داری . اینا هم اسم های جالبی هستن.
این پیشنهاد خیلی عالیه . نشون دهنده ی ابهت این بچه هم هست
والا منم نگفتم که این خرگوش خیلی خاص و تکه . فقط کمی ازش تعریف کردم که عکسا خشک و خالی نباشه .![]()
نفیسه خانم هممون اصغر سیبیل بیشتر بهش میاد![]()
اصلانا میگم که اسمشو بزار عم غزی دور کلاش قرمرزی(همچینی با قـــــــر و بشکن و حرکات موزون بخونین که وزنه شعر بهم نریزه)
میگما چنگیز یا قیصرم بد نیست...به سیبیلاشم میاد یا مثلا هوشـــــــــــــــنگ
![]()
خرگوش زیبای دارید مبارک باشه امیدئارم در کنار شما احساس راحتی بیشتری کنه.
ما که از خرگوش شانس نداشتیم انو به دادن کادو به کسی 9 سال سن داشت و از مریض قند عذاب می کشید که روز تولدش اونو بهش
کادو دادیم.
یه پیشنهاد ما اسم خرگوش خودمونو گذاشتیم Beni (بنی) اسم پیشنهادی من هم به شما همین اسمه به خرگوش شما هم میاد.
نرمک خوبه چون واقعا نرم هستش
این اسم مثل این که به دل خیلی ها نشسته ها
کلا با اسم های خشن میونت خوبه شما
آخی . چه کار خوبیخرگوش زیبای دارید مبارک باشه امیدئارم در کنار شما احساس راحتی بیشتری کنه.
ما که از خرگوش شانس نداشتیم انو به دادن کادو به کسی 9 سال سن داشت و از مریض قند عذاب می کشید که روز تولدش اونو بهش
کادو دادیم.
یه پیشنهاد ما اسم خرگوش خودمونو گذاشتیم Beni (بنی) اسم پیشنهادی من هم به شما همین اسمه به خرگوش شما هم میاد.
بنی هم اسم خیلی خوبیه . مرسی از این پیشنهاد .
خب من چیکار کنم خب.با اون سیبیلایی که این بچه شما داره ادم ناخودآگاه اسمای خشن به ذهنش میرسه دیگه.
میگم که حالا که میگین زیاد میخوره کپل یا شیکمو هم بد نیستا. هوم؟؟؟
ولی همون اصغر سیبیل بهتر تره!!![]()
سپیده خانم میخاید اسم پارسی پت رو بزاریم جوجو پت راحت شیم همه؟!!!!!
اسمش رو بزار رابینسون!![]()
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 4th June 2012 در ساعت 10:29 AM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.