سعید جان شما که همه گیاه هارو پس دادی داداش ! همشون که تراریومی نبودن !!
برای طراحی اولیه اینکارو کردی خوبه ولی آفرین
ولی چند تا نکته رو یادت نره
1. نور تانک احساس می کنم کم هستش ......الان چقدر نور داری؟
2. با همین بسترت بساز اینقدر انرژی منفی بهش نده بدتر میشه ها از ما گفتن بود !
3. ماهی های لجن خوار رو فراموش نکون و از خود بهجتی میتونی تهیه کنی
4. اگه گیاه خریدی از بلنداش در پشت تانک استفاده کن که اگه آوردیشون وسط بعدا که بلند شده دید خزه هایی رو که کار کردیو از بین میبره
5. co2 نور و کود دهی هفته گیرو یادت نره
6. بک گراندت هم خوب شده
7. اگه فیلتر اکسترنال داری اون فیلتر داخلی رو بیرون ببر که منظره رو خراب کرده
موفق باشی سعید جان همینجوری ادامه بده عالی
داود دیدم اون گیاها منظره ی درخت رو خراب میکنه پسشون دادم.....نور هم خیلی شدیده ......چون عکس خراب میشد توی تنظیمات دوربین کمی کمش کردم .....حالا با او تنظیمات میزارم نور عادی رو ببین......در مورد بستر هم اره خیلی حساس شدم.......لجن خوار چون کف رو هارو میریختند بهم فعلا جدا کردم.....فیلر هم باید باش سر کنم تا بعد اکسترنال بخرم.....کود هم از azoo استفاده میکنم.....داود فدات....
![]()
[QUOTE=gem_sniper;62556]داود دیدم اون گیاها منظره ی درخت رو خراب میکنه پسشون دادم.....نور هم خیلی شدیده ......چون عکس خراب میشد توی تنظیمات دوربین کمی کمش کردم .....حالا با او تنظیمات میزارم نور عادی رو ببین......در مورد بستر هم اره خیلی حساس شدم.......لجن خوار چون کف رو هارو میریختند بهم فعلا جدا کردم.....فیلر هم باید باش سر کنم تا بعد اکسترنال بخرم.....کود هم از azoo استفاده میکنم.....داود فدات....
]
اشتباه کردی همشون رو پس دادی ! بعضی هاشون خوب بودن
به هر حال امیدوارم زودتر فیلتر اکسترنال هم بگیری ولی تا اون روز می تونی از باکتری های فعال شرکت های مختلف استفاده کنی برای سلامت تانکت
نورت هم تو این عکس بهتر دیده میشه
از لجن خوار ها حتما استفاده کن شما زیبایی تنها عامل پایداری تانکت نیست دوست من و باید به فکر مسائل فنی تانکت هم باشی
از لجن خوار سیامی و کت برنز می تونی استفاده کنی که به بستر سازیت هم زیاد کاری نداشته باشن
بسترت هم برای الان خوبه خود منهم با همین بستر تا الان ساختم پس زیاد روس حساس نباش
موفق باشی
سلام سعید خان
تانک زیبایی داری تبریک میگم بهتون
دیفیوژری که استفاده کردید خیلی کارایی نداره پیشنهاد می کنم با توجه به اینکه فیلتر اینترنال داری خروجی بطری co2 رو به ورودی هوای فیلترتون وصل کنید اینطوری حلالیت خیلی بیشتر از حالت فعلی میشه
برای اینکه اکسیژن آبتون هم تامین بشه جهت خروجی فیلتر رو طوری تنظیم کنید که جریان ملایم روی سطح آب ایجاد بشه
یه پیشنهاد دیگه : اگه بتونی چوب سمت راست رو کمی به چپ بکش و جلوی فیلتر رو از گیاه های بلند استفاده کن تا دیده نشه
hair grass رو نباید اینطوری بکارید ، پیشنهاد می کنم بازش کنی و به بوته های کوچک تر تقسیم کنی و بکاری و حتما طولش رو حرس کن حدود 2 - 3 سانت بمونه کافیه
امیدوارم جسارت منو ببخشید
ارادتمند
سلام
ممنون از عكس هاي جديدت
دوستان درست ميگن اون فيلتره منظره را خيلي بد كرده فكر كنم اگه با گياهاي بلند بتوني استتارش كني بد نباشه
اگه ميتونستي يه مقدار به دكور بيروني برسي عالي ميشد (منظورم استفاده از mdf بود )
عجب ايده جالبي از لوله pvc براي تمركز نور استفاده كردي درسته ؟
ديگه اينكه به نظر من با اينكه خلوته ولي خيلي قشنگه و حتما با رشد گياه و سبز شدن كف بهتر هم ميشه
موفق باشي
سلام خیلی مخلصیم.....ممنون.....در رابطه با دفیوژن بگم که این دفیوژن جوری co2 رو توی اب حل میکنه که ماهیا تا مرز خفگی میرند و از سطح اب تنفس مستقیم میکنند البته هفته ی اول اینطور بود که الان تنظیمش کردم(توضیحاتش رو توی بخش co2 گذاشتم حتما ببینید)..چوب رو هم ممنون تغییرات رو انجام دادم توی عکس های اینده میزارم خیلی نما بهتر شد.....در مورد hair grass هم چون رشدش زیاده عمدا اینجوری کاشتم چون همه جارو پر میکه میخواستم اشک بچه ها توی چشم باشه....واقعا نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم....ممنونم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)