منم از پیرانا می ترسم اما نه در این حدهیچ وقت یادم نمیره 17 سال پیش من و دوستم وقتی به مغازه آقای کوپایی که رفتیم دیدیم پیرانا آورده و چون تا اون روز فقط عکسش رو تو یک اطلس دیده بودیم خیلی خوشحال شده بودیم و میخواستیم بخریم(تقریبا پول تو جیبی 1 ماه رو دادم یک پیرانا خریدم 5000 تومن هم قیمت یک فیلتر gap یا پمپ هوای rena اگه اشتباه نکنم) وقتی برامون گرفت یکی تو مغازه بود که بهمومن گفت خیلی مواظب باشید این ماهی خیلی وحشیه (آخه اون موقع یک راز بقا میداد که پیرانا ها به یک گاو میش حمله میکردن )ممکنه تو راه پلاستیک رو پاره کنه رونتون رو زخمی کنه.
یکبار هم همون موقع ها بود با یکی از دوستان رفته بودیم آکواریوم اقبال(محمد آقا) تو میدان امام حسین بعد که خرید کردیم اومدیم تو خیابون شهرستانی متوجه شدم پسر یک ماهی بروش خرس ها از آکواریوم گرفته و گذاشته تو جیبش ،رفت یک کیسه فریز از یک بقالی گرفت و آب شیر پر کرد و ماهی رو انداخت توش ماهی هم که گورامی بود سالم موندآخه این فیلم هایی که میسازن هم بی تاثیر نیست روی افکار مردم.
آقای مرادی من فکر میکردم مگه همچین چیزی میشه که شما تعریف کردید دست بر قضا رفته بودم نواب میکرو وور بگیرم تو یکی از مغازه ها یک پسر 19-20 ساله اومد گفت نمک میخواد طرف گغت ریف کریستال و رد سی دارم گفت نه نه رد سی نه تو اینترنت نوشته بود تقلبیه و توش آرد هستش!!!!! بهش گفتم پسر خوب آرد که تو آب حل نمیشه راحت میشه فهمید گفت تازه 7 درصدم آرسنیک داره!!!! بهش گفتم از کجا میدونی؟!!!! گفت دادن دانشگاه تست کردن؟!!!!!سلام
یه بار دیگه جایی رفته بودم تا یه خراب کاری دیگه رو درست کنم به طرف گفتم سطل نمکتون رو بیارید ببینم و وقتی سطل نمک رو اوردن و من در سطل رو باز کردم دیدم همه ی اهل خانواده که سه نفر بودن به سرعت هر کدوم به یه سمت فرار کردن!!! و پناه گرفتن! من همینطور هاج و واج مونده بودم که سریع در سطل رو بستم و پرسیدم چی شد؟! کجا رفتید؟! بهم گفتن: نصاب این آکواریوم که اومده بود خونمون به ما گفت این نمک برای انسان بسیار مضره و کشنده هستش و اگر گرد و غباری که به هنگام باز کردن در سطل به هوا برخاسته میشه به داخل چشم انسان بره آدم رو کور میکنه و موجب سرطان میشه!!!!!!!!!!!!
واقعاً که........
حالا فهمیدید اون خانواده برا چی ترسیدهاحتمالا نمکش رد سی بوده سطل 20 کیلویی هم خوب طبق جواب آزمایشگاه دانشگاه میشه در حدود 1.4 کیلو آرسنیک دیگه
.خداییش خوب زنده موندید آقای مرادی
خاطرات قشنگ!!!!
یه روز تو مغازه بودم منتظر بار گران قیمت مالزی(دیسکس)
توش 5 اینچی هایی بود که دونه 90 و 120 خریده بودم
آب تانک سرد بود منم یه جاگر یک سره داشتم.زدم به برق که تانک رو زود گرم کنه
ماهی ها رو هم خالی کردیم و یادمون رفت بخاری رو بکشیممم....
صبح ساعت 10 صبح آبگوشت دیسکس داشتیم 5 میلیون تومان هم رفت
هه هه ه ه هه ه هه عصبی شدم![]()
خاطرات قشنگ!!!!
یه روز تو مغازه بودم منتظر بار گران قیمت مالزی(دیسکس)
توش 5 اینچی هایی بود که دونه 90 و 120 خریده بودم
آب تانک سرد بود منم یه جاگر یک سره داشتم.زدم به برق که تانک رو زود گرم کنه
ماهی ها رو هم خالی کردیم و یادمون رفت بخاری رو بکشیممم....
صبح ساعت 10 صبح آبگوشت دیسکس داشتیم 5 میلیون تومان هم رفت
هه هه ه ه هه ه هه عصبی شدم![]()
چه کردی آقا بابک...
دیسکس های بیچاره دلم کباب شد. چه حالی داشتی بعد از انجام این جنایت غیر عمد؟ من بودم با همون جاگر اقدام به خودکشی میکردم
منم یه بار با 70 تا تترا نئون همین جنایتو انجام دادم با این تفاوت که بخاری اتوماتیک (چینی بی کیفیت) بود و ماهی ها سفیدک داشتند.
اگر بابک ماجرای دزدی مغازه اش رو تعریف کنه که باید خون گریه کرد![]()
دوستان يه خاطره از پسر دايي ساده خودم بگم....آقا رفته بود يكي از مغازه هاي نواب براي خريد ماهي بهش گفته بودن دلقك ماهي آبشور براش تبديل مي كنند براي آب شيرين .... اومد بهم گفت هنوزم مي بينمش خندم ميگيره![]()
سلام
دوستان خاطرات جالبی تعریف کردن
چند سال پیش عشق اکواریوم بزرگ داشتم(که البته الان هم دارم) بعد از کلی برنامه ریزی تصمیم گرفتم یه اکواریوم با ابعاد طول 150 عرض 40 و ارتفاع 80 خودم درست کنم حالا جالبی کار کجا بود؟!این که این اکواریوم رو با شیشه 6 میل ساختم البته چند تا پل هم واسش زدم ولی........
چسب اکواریوم که خشک شد شی یود و تصمیم گرفتم تانک رو واسه امتحان پر کن اکواریوم رو پر کردم و خودم از دور وایساده بودم کیف میکردم رفتم پای تلویزیون دراز کشیدم یه دفعه دیدم به خونه مون حمله کردن و یه بمب تو خونه منفجر شد برگشتم دیدم که اکواریوم ترکیده و ابش مثل موج اومده تو خونه !!!!!!
جالب این که داداشم که چند متر جلوتر از اکواریوم خوابیده بود تا گردن رفته بود زیر اب!!!!
خلاصه تا صبح درد سری کشیدیم که نگو و نپرس![]()
خاطره که چه عرض کنم
صبح تو حموم بودم شریکم زنگ زد گفت بیا مغازرو زدن
رسوندم خودمو دیدیم همه چیزو بردن به همین سادگی!!
150 تا دیسکس 5 اینچی
400-500 تا 3 اینچ و 2 اینچ
کلی غذا و محصولات جی بی ال
فیتلر های سطلی
.......
رو هم شد 30 میلیون تومان البته کمی کمتر
این هم خاطره امروز ما![]()
کسی که این همه ماهی رو میپیچونه یه کسی هست که اشنایی با این صنف داره چون فروشش کار اسونی نیست قطعنخاطره که چه عرض کنم
صبح تو حموم بودم شریکم زنگ زد گفت بیا مغازرو زدن
رسوندم خودمو دیدیم همه چیزو بردن به همین سادگی!!
150 تا دیسکس 5 اینچی
400-500 تا 3 اینچ و 2 اینچ
کلی غذا و محصولات جی بی ال
فیتلر های سطلی
.......
رو هم شد 30 میلیون تومان البته کمی کمتر
این هم خاطره امروز ما
چه قدرم وقت داشته این همه ماهیو بگیره ببره![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.