سلام دوستان
شقایقم امروز رفت پشت سنگها نمیدونم چرا به نظرتون چرا رفته چون 15 روز جاش ثابته و اگر موج سازو بگیرم ازش میاد بیرون![]()
سلام دوستان
شقایقم امروز رفت پشت سنگها نمیدونم چرا به نظرتون چرا رفته چون 15 روز جاش ثابته و اگر موج سازو بگیرم ازش میاد بیرون![]()
شقایقها در زمانی که جاشون نامناسب باشه این کارو انجام میدن اگه بتونید سنگی که رفته پشتش رو برگردونید خیلی بهتره
ولی حتمن تو فکر اینکه بیاریدش جلو باشید چون در صورت نرسیدن نور بهش امکان خراب شدنش زیاده
سلام دو تا مهتابی و یه متال 14000 کلوین به نظر من بهترین گذینه برای اکواریوم شماس ، اگه فاصله مناسب رو هم نسبت به تانک رعایت کنی اب رو زیاد گرم نمیکنه(30سانتی متر) در کل مزایای متال خیلی بیشتر از ال ای دی و مهتابیه من به متال ایمان دارم چون تاثیرش رو دیدم از وقتی که از متال استفاده کردم لایوراک های تانکم همه بنفش شدن البته متال من 20000 کلوینه در کل متال مزایاش به معایبش میرزه
به نظر منم متال بهترین گزینه برایه اکواریوم هایه که ارتفاع بیش از50سانتی متر دارنسلام دو تا مهتابی و یه متال 14000 کلوین به نظر من بهترین گذینه برای اکواریوم شماس ، اگه فاصله مناسب رو هم نسبت به تانک رعایت کنی اب رو زیاد گرم نمیکنه(30سانتی متر) در کل مزایای متال خیلی بیشتر از ال ای دی و مهتابیه من به متال ایمان دارم چون تاثیرش رو دیدم از وقتی که از متال استفاده کردم لایوراک های تانکم همه بنفش شدن البته متال من 20000 کلوینه در کل متال مزایاش به معایبش میرزه
الان تو اکواریوم های خوبه این فروم هم نگاه کنید همه متال دارن و دارن تعداد زیادی ریفو
با متال نگه میدارن(شاید قیمت مرجانها از3تا4میلیونم بیشتر باشه)در مورد گرما هم من با رضا
صحبت می کردم میگفت با وجود3تا متالی که داره شاید روزی 10دقیقه چیلرش روشن بشه
من خودم 2تا متال دارم نه چیلر دارم نه فن مشکلیم نداشتم.بچه هایه دیگه هم هستن که
از متال استفاده می کنن همشونم اشراف کافی رو ال ای دی دارن نه اینکه ندونن و استفاده نکنن
قیمت متال با قابشو دارید یه متال با 2 تا اکتنیک بزارم
قاب دایمکس 90سانتیش که دوتا اکتنیک با یدونه متال داشت فکر کنم حدود450تومن بود
ماهیران یه قاب متال داره یه متال میخوره با دوتا مهتابیه اکتنیک که از این plها هست لامپاش که حدود200تومنه
دوستان اولین تلفات آب شور اورنج استریپ آخرش از بی غذای تلف شد ولی نتونستم پیداش کنم بعد از چند ساعت بدنشون تجزیه میشه چیکار کنم آبم بهم نخوره
چند روزی طول میکشه تا تجزیه بشه و بیشتر بستگی به سایزش داره و به این زودی از بین نمیره
بیشترین تاثیرم رو نیترات داره که با وجود رفیجیوم زیاد نگرانش نباشید ولی در بیارین بهتره
ممنون مهدی جون نیست تا در بیارم پشته سنگهارو هم گشتم ولی نه خوب چون باید تمام سنگهارم بیارم بیرون![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.