واسه یه تانک250 لیتری راستی دایمکس ساخت کجاست
واسه یه تانک250 لیتری راستی دایمکس ساخت کجاست
زیاد فرقی نمیکنن ولی ماکرو بنظر من قیمت معقول تری داره
اونم برایه یکی از کشورهایه همسایه چین هست![]()
سلام
دوستان کسی یه کلیپ از عملکرد ماکرو اگه داره
بی زحمت بفرستین تا ببینم مشکل از منه یا اسکیمرم
آخه اون جوری که من میخوام کار نمیکنه![]()
به نظر من این اسکیمر مناسب هست چون دیگه نیاز به ورود هوا نداره
چون خودش پمپ ان به صورتی است که با چرخش حباب هم درست می کنه.
برای شرکت اکواریوم سیستم هستش که دوستان هم با شرکت خوبش اشنا هستن.
به عکس پمپ ان روی جعبه دقت کنید.
در مدل اسکیمر های اینستنت اوشن عدد مدل اون بابر با لیتراژ آبیه که میتونه ساپورت کنه .
یکی از بهترین های اسکیمر تو بازار ایران همین آکواریوم سیستم هستش .
قیمت اون مناسبه و راندمان اون بسیار بالا .
من از مدل 800 اون استفاده میکنم و بسیار هم لزش راضیم .
پر قدرت - بی صدا - عمر مفید بالای واتر پمپ - و درنهایت کارایی خوب اون .
تو قرار دادن واتر پمپ و اتصال اون دقت کن که اندازه اون تا ورودی اسکیمر تقرباً 7 سانت باشه که رو واتر پمپ تاثیر نذاره.(البته من عدد 7 تو ذهنم بود درستشو تو دفترچش زده)
بله بهترین هست من هم می خواستم تهیه کنم که در بازار مدل 1600 انرو به من 700 تومن قیمت دادن که از خریدش
منصرف شدم.
اقا من الان از دایمکس استفاده می کنم ایا می تونم پمپ اونو پیدا کنم و جایگزین پمپ دایمکسه کنم
ایا جواب می ده پمپ دایمکس 2500 لیتر بر ساعت هستش و به مدل 1600 اون نزدیک هست؟ایا پمپ ان اصلا پیدا می شه؟![]()
سلام
یک سوال اگر اسکیمری که استفاده میشه قویتر از مقدار مورد نیاز باشه اتفاقی نمیوفته
مثلا من حجم کل ابم حدود 400 تا 430 هست با سامپ و رف به نظرتون اگر از skim800 استفاده کنم مشکلی نداره ؟ مزایا چی؟
دوستانی که از اسکیمر های اکوامدیک استفاده میکنند اگه یه توضیحی در مورد کارکرد بدن خیلی ممنون میشم
من قبلا از ماکرو استفاده میکردم و راضی هم بودم یکی از دوستان که خیلی حرفه ای هست گفت اسکیمر بیخودیه و بین دایمکس و ماکرو فرقی نمی دونست
ولی جدیدا میخوام اکوامدیک استفاده کنم
خلاسه همه راه ها به تجربه ختم میشه
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
سلام
آقا سعید میشه در مورد 7 سانت بین واتر پمپ و ورودی بیشتر توضیح بدی؟
آیا فاصله 7 سانت برای همه اسکیمراس مثلا من که ماکرو دارم باید این فاصله رو رعایت کنم؟
من اسکیمرمو به لبه سامپ وصلش کردم و فاصله بین واتر و ورودی اسکیمر یه شیلنگ وصله به
نظر شما درسته؟
دوستان اگه نظر دارن خوشحال میشم بشنوم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)