سلام
خیلی خوشگل ونازن
فقط کاشکی ترتیب عکسها مرتب تر بود یه توضیحیم راجع به این بلک خانوم و توله ها میدادید
من که عاشق عکس توله ها شدم
هیرو خیلی ترسناک شده![]()
سلام
خیلی خوشگل ونازن
فقط کاشکی ترتیب عکسها مرتب تر بود یه توضیحیم راجع به این بلک خانوم و توله ها میدادید
من که عاشق عکس توله ها شدم
هیرو خیلی ترسناک شده![]()
سلام
از همشون با نمک تر این مندی خانه خیلی قیافش باحاله
راستی اینجا از بس در زمینه طوطی سانان و آکواریوم فعال بوده کمی توجه به سمت سگ و گربه کم شده که سعی داریم این قسمت رو هم رونق بدیم که با حضور علاقه مندانی مثل شما امیدوارم تسریع بشه این روند
امیدوارم یه صاحب خوب و مهربان برای سگتون پیدا کنید
آژیده
آقا سهراب همون طور که آقای آژیده گفتن نعداد افرادی که به سگ ها علاقه دارن تو این فروم زیاد نیست. به همین خاطر هم نظرات کم هستش . من خودم خیلی تلاش کردم . اما تا الان که کاربر زیادی نیومده . اما هنوز هم امیدوارم که کاربران علاقه مند به سگ ها و حتی گربه ها بیشتر بشن .
متاسفانه کسی رو سراغ ندارم . اما اگر کسی بخواد حتما به شما اطلاع می دم.
راستی از نظر قد از مادرشون کوتاه تر شدن ؟
ویرایش توسط hsoonheb : 25th April 2012 در ساعت 07:49 PM
این آقا پسر جاسپر هستش برادر هیرو، یه سگ نگهبان به معنیه واقعی، از بس برای من دردسر درست کرد فرستادمش کرج پیش عموم، دیوار باغ ما کوتاه هستش عین گربه از دیوار میپرید بالا و میرفت به عابر ها حمله میکرد آخرین بار به یه پسر 17 ساله ی افغان حمله کرد و پهلوشو زخمی کرد یک میلیون و نیم هزینه ی بیمارستان کردم خدار و شکر میکنم که بیشتر آسیب ندید.![]()
سگ های فوق العاده ای دارید. چند روز پیش که شمال بودم صاحب ویلا دو تا گریت دین (Great Diane) داشت. یکی ابلق و اون یکی قهوه ای. واقعاً بزرگ و ترسناک بودند. مامان بچه ها بلک خانومو که دیدم یاد اونها افتادم . انشالله باز هم شاهد عکسهای زیبایی از سگهاتون داشته باشید.
سلام کم کم داره دستم میاد، اینجا دوستان بیشتر به ماهی و پرندگان علاقه دارن، در رابطه با هیرو و جاسپر به دو دلیل کوتاه ترند، یکی که خوب پدرشون یه میکس ژرمنه که یه روز که من نبودم خودشو به بلک رسونده بود و شد بابا ی بچه ها ، دوم اینکه این اولین زایمان بلک بود و هر چه کردیم به توله ها شیر نداد دام پزشک گفت که دچار افسردگی شده، ما اینارو با شیر گاو و شیر خشک بزرگ کردیم .
پس شیر سوز هم شدن . اما باز هم نشون نمی ده. قد متناسبی دارن . دژی که کاملا نشون می ده کوتاه مونده . هم طول بدنش و هم ضخامت استخوان دست و پاش به نسبت طولش .
واقعا هیچ چیز نمی تونه جای شیر مادرشون رو بگیره. من خیلی ویتامین بهش دادم . کلسیم وشیر رو هم هر روز مصرف می کرد تا 1 سالگی . خیلی کارا براش انجام دادم اما درست نشد . ولی جای شکرش باقیه که سالم موند. همین طور در مورد جاسپر و هیرو .
من واقعا دوست ندارم باهاشون تنها باشم مخصوصا جاسپر با چیزی که ازش تعریف کردید . دژی هم اخلاقش بده. من همیشه می ترسم که کار دستم بده .
آقای سهراب خیلی سگ های قشنگی دارید من عاشق سگم... اصلا سگ یه چیز دیگه است اما خودم گربه دارم الان
خیلی خوبه که چندتا دوست باوفا دارید بازم عکس بذارید ازشون![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)