آقای آژیده از اطلاعت کمه!!!!!!! ولی اخه تاالان که کوتاه می کردم خیلی خوب جواب داده حالا بازم هر چی شما می فرمایید.چشم.
آقای آژیده از اطلاعت کمه!!!!!!! ولی اخه تاالان که کوتاه می کردم خیلی خوب جواب داده حالا بازم هر چی شما می فرمایید.چشم.
من خودمم بلد نیستم راستش![]()
آقای آژیده درست می گن . قیچی های باغبانی تیغه های تیزی دارن و باعث له شدن ساقه ها و شاخه ها نمی شن. اما این ها زخم ایجاد می کنه در گل و گیاه.
پس این دفعه که رفتم بیرون سعی می کنم یکی بخرم.فقط این قیچی ها نوع های خاصی دارن یا مال هر گلی (منظورم بوته و اینا نیست منظورم هر نژاد گله)فرق داره؟
با سلام.
نه فرق خاصی نداره فقط سایز کوچک اونو بگیر که مناسب گل و گیاه های کوچک مناسب هست هر چه سایز بزرگتر بشه قدرت بیشتری داره که مناسب شما نیست .راستی لبه
تیز اون زیاد بلند نباشه که اون برای هرسه برگ شمشاد و دختچه های تزینی است.اونی که شما می خواید تا حدودی شبیه قند شکن هست .
ولی به نظر من با قیچی خیاطی هم کار شما راه می افته.![]()
بهنوش جان شما ها همتون درست می فرمایید ولی اگر دلیل اینه پس فکر نمی کنم زیاد هم اشتباه کرده باشم چون ساقه این گل ها رو با قسمت تیز ابزار کوتاه کردم و تا حالا اصلا اصلا باعث له شدنشون نشده و ساقه ی محکمی ندارن که مقاومت نشون بده. برگ های زائدش که دیگه انقدر ظزیفه با دست هم می شه چید.بازم خیلی ازت ممنونم که از این موضوع مطلعم کردی.از این به بعد موقع چیدن حواسم رو بیش تر جمع می کنم.مرسی.
ولی شادی خانوم چیزی که من حدس می زنم اینه که گیاه آکی منس شما زیاد بهش آفتاب نمی خوره. نمی دونم کنار گلدونهاتون پنچره ای هست یا نه. ولی گیاه هایی در برگهاشون رنگ دانه های بنفش وجود داره نیاز به نور بیشتری دارند. مثل حسن یوسف. نور اگر مناسب باشه برگها کاملاً بنفش میشن. ولی اگر نور آفتاب کم باشه رنگ اون از بنفشی در میاد و کم کم سبز میشه. مثل گیاه شما.
سعی کنید نور آفتاب غیر مستقیم بهش بدین. مثل کنار پنجره.
( یه فن کوزه گری هم بگم خدمتتون.سعی کنید گیاه هاتون رو جایی بزارید که از بالا بهش نور بتابه. یعنی اگر قراره پشت پنجره ای بزارید، اون رو روی طاقچه پنجره قرار ندید بلکه روی میز یا چهارپایه ای بزارید که از سطح طاقچه پایین تر باشه. این کار باعث میشه ساقه ها بطور کاملاً صاف و یکدست رو به بالا رشد کنن)
موفق باشید.
سلام گیاه هاتون خیلی قشنگناما به نظرتون با اون عنبر دست ها گیاه بدبخت له و لورده نمیشه
![]()
گیاه هاتون خیلی قشنگن![]()
به به دیگه زدی تو کار گل و گیاه خوبه قشنگن مبارکه
فقط بدیه این گیاها اینه که یه پشه هایی دورش جمع میشه که واقعا آدمو اذیت میکنه اگه یه کاری کنی ازین پشه ها نزنه خیلی عالیه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.