خوب شیشه هارو در میوردی همونطور که می خواستی میچسبوندی زیاد کار نمیبرد ولی یه چیز اصولی و با برنامه ای میشدممنونم لطف داری.او نیارو که چسبونده به سلیقه خودش عمل کرده من یه طرح دیگه داده بودم خونه اول رو 10س گفته بودم خونه دوم باید اسکیمر جامیشد میخواستم تمام مدیا رو خونه سوم بزارم خونه چهارم بشه رف و ارتفاع شیشه هارو هم گفته بودم 26س بگیره اینقدر بد قولی کرد تا وقتی دیدم به سلیقه خودش ساخته ففط منت دونستم بیارمش.
هادی جان تبریک میگم مبارکه
راستی فکر کنم از هر مدیای موجود تو بازار یک بسته گذاشتی
دلیل خاصی داره که ابعاد تانکت رند نیستش؟
منم با مصطفی جان موافقم رف رو اگه میخوای بزنی تو سامپ در بیار
راستی واتر پمپ رو چند گرفتی؟
سلام احمد جان ممنون .از همه مدا ها گرفتم تا اقتصاذ جهان در گردش باشه.ابعاد تانک چون با شیشه10م هست اگه عرض رو 50 میگرفتم 48 در میومد طول هم به همین صورت.من توی چسبوندن و خرید شیشه شانس نیوردم اون از چسبوندن سامپ وطول رو هم گفته بودم 127 بگیره شیشه بر که 125 تا در بیاد شیشه رو اوردم دیدم 126 هست
![]()
من به این نتیجه رسیدم که کلینر ها هر چه کوچیکتر هستن فعال تر هم هستن و بزرگ که میشن تنبل میشن
البته با فضایی که شما داشتین شایدم فقط شاهد درگیری های مقطعی اونا میشدین و کار بالا نمیگرفت
منم با آقا مصطفی موافقم
سامپ فعلیتون بازده خوبی ندارهشرایط برای گردش آب خیلی جالب نیست
پیشنهاد می کنم سر فرصت یه سامپ حرفه ای تر ردیف کنین
موفق باشین
هادی جان مبارک باشه .
خیلی عالی شده ولی خیلی بازم راه و جا واسه دستگاری و بهتر شدن داره .
شروع خوبیه .
میتونه یکی از تانکهای خوب سایت باشه .
بازم مبارک باشه .
سلام هادی جان
تبریک میگم راه اندازی تانک تون
اینشالا هر چه زودتر پر بشه از موجودات دوست داشتنی
موفق باشی
هادی گفتی اقایه کاپ اخلاق یاده جمعه افتادم رفته بودیم تو مغازش یه مونتی پورا رضا گرفت40تومن
هرجایه نواب قیمت کنی با انصاف ترینشون زیر60تا70قیمت نمیدن!!!!!!!!!!!!!!!
خلاصه اومدیم بیرون خودمونم تعجب کرده بودیم البته هی می گفت اسکیمرت چیه باید یه اسکیمر
خوب داشته باشی وگرنه نمیمونه خلاصه می خواست یه اسکیمرم بهمون بندازه که اومدیم بیرون![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.