بنده تو کف فهم و شعور این پسر هستم
در مقابلش شاه طوطی بابک هستش :smile (254):
بنده تو کف فهم و شعور این پسر هستم
در مقابلش شاه طوطی بابک هستش :smile (254):
ویرایش توسط shellman2008 : 14th February 2012 در ساعت 11:03 PM
طوطی زیبا و تمیزو سرحالی دارید.
قیمت خریدتون هم خوبه و میشه گفت قیمتش حدودا تو همین رنج هست.
سعی کنید تو حرف زدن خیلی باهاش کار کنید چون به نظر من طوطی های ملنگو(طوطی کوچک اسکندر) قابلیت تقلید کلامشون از شاه طوطی ها(طوطی بزرگ اسکندر) بیشتره و جبران این مهم میسر نخواهد شد مگر با توجه و تمرین مضاعف.
البته این فقط نظر شخصی بنده است و طبق تجربه ام اینو میگم چون تا حالا 5-6 شاه طوطی و حدود 10عدد ملنگو بزرگ کردم و آمار به من این رو آموخته. البته الآن طوطی فقط یه کاسکو دارم که اونم بعد 10-15تا کاسکو که داشتم برام چندسالی هست باقی مونده
چقدر خوشگل و دوست داشتنیه فندق خان><
خدا برات نگهش داره
خیلی خیلی طوطی خوشگلی داری چه پرهای قشنگ و خوشرنگی معلومه خوب بهش می رسی فیلم هم بزار ازش
وای چ قدر قشنگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smile (96):
کاش مال من بود:47:
خیلی ممنونم لطف دارید ... :smile (228):
جدی میگی ؟ :smile (267):
ممنون محمد خان :79:طوطی زیبا و تمیزو سرحالی دارید.
قیمت خریدتون هم خوبه و میشه گفت قیمتش حدودا تو همین رنج هست.
سعی کنید تو حرف زدن خیلی باهاش کار کنید چون به نظر من طوطی های ملنگو(طوطی کوچک اسکندر) قابلیت تقلید کلامشون از شاه طوطی ها(طوطی بزرگ اسکندر) بیشتره و جبران این مهم میسر نخواهد شد مگر با توجه و تمرین مضاعف.
البته این فقط نظر شخصی بنده است و طبق تجربه ام اینو میگم چون تا حالا 5-6 شاه طوطی و حدود 10عدد ملنگو بزرگ کردم و آمار به من این رو آموخته. البته الآن طوطی فقط یه کاسکو دارم که اونم بعد 10-15تا کاسکو که داشتم برام چندسالی هست باقی مونده
منم ملنگو زیاد داشتم اما با وجود تمرین هایی که داشتم به جز شلوغ بازی صدای خاصی ازشون ندیدم ! فندق شاه طوطی فوق العاده باهوشیه و نسبت به شاه طوطی های دیگه که من دیدم از هوش بالاتری برخورداره ( تعریف از بچه ام )
ممنون صبا جان :smile (4):
قربونت برم خانومی ... چشم حتما :smile (228):
ممنون دنیا جان ... :smile (111): این یکی رو شرمنده ام :smile (58):
وایی
من جوجه شاه طوطی میبینم یاد بچگی های شاه طوطی خودم میفتم(اسمش منگله !!!
)
امیدوارم تا آخر عمر پیش خودتون بمونه...
موفق باشید
عکس های جدید از فندق پسررررری :smile (264):
فندق در حال کوتاه کردن ناخن !
( فندق اصلا از ناخنگیر خوشش نمیاد برای همینم همیشه خودش نوک تیز ناخنش رو میجوه تا من کوتاهش نکنم ! ) :smile (22):
فندق در حالت کنجکاوی ( فضولی ) زیاد ! :smile (136):
فندق در حال سوراخ کردن پارچه مبل ! :89::smile (23):
فندق در حال پتو نوردی ! :smile (58):
ای جانممم چقدر این آقا پسر نازههه
از طرفه من حسابی ببوسش دلم براش غش رفت
منم بالاخره یه روزی شاه طوطی دار میشم میدونممم:smile (242):
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.