سعيد جان من قيمت لوله با قطر150ميليمترو گرفتم متري70يا80تومن دقيق يادم نيست
ولي هر قطري بخواي داره اونجا بودم تا قطر300ميليمتر هم ديدم داشت
سعيد جان من قيمت لوله با قطر150ميليمترو گرفتم متري70يا80تومن دقيق يادم نيست
ولي هر قطري بخواي داره اونجا بودم تا قطر300ميليمتر هم ديدم داشت
دوستان میپردازیم به ادامه کار
من دسگاه رو کامل ساختم و اونو تست کردم
نتایج بعد از یک هفته کار :
ca : 440
kh : 10
ph :8.35
این عکس از درب راکتوره که گوششو سوراخ کردم که یه لوله به عنوان فیدر خود دستگاه نصب کنم که محلول رو از اونجا وارد کنیم .
واسه شارژ خود راکتور از لحاظ پودر
اینم عکس پایانی تمام شده دستگاه که زیر تست آب بود به خاطر نشتی که خوشبختانه سربلندمون کرد .
![]()
اقا سعید اگه لطف کنید و از زاویه های مختلف عکسای بذارید ممنون میشم.
طوری باشه که بتونیم جای دقیق سوراخها و لوله هارو ببینیم تا ساختنش برامون اسونتر بشه...بابت اموزش ساخت واقعا تشکر میکنم ازتون:smile (228)::smile (46):
علی جان از پست اول این تاپیک شروع به خوندن کن و عکسها رو نگاه کن هر جا هر سوالی پیش اومد بنده به طور کامل پاسخگو خواهم بود .
چون من فقط این عکسهارو گرفتم .
ورودی رو که کالک واسر نوشتم محل وارد کردن محلول اولیه هستش که از اون طریق آب و پودر کالک اولیه رو وارد دستگاه میکنیم .(این همون لوله نئون هستش 33 سانت)
ورودی آب شیرین هم از آب ro هستش و خروجی راکتور هم به اولین خونه سامپ باید بریزه .
![]()
اقا سعید واقعا چوخ ممنون:smile (276):راستیاتش الان که فرست برای ساختش ندارم ولی فکر کنم با اطلاعات و عکسهای که قرار دادین وقتی که برم تو کارش مرحله به مرحله بتونم درستش کنم:smile (153):مرسی ار توجهتون:smile (206):
فزق این دستگاه با کلسیم راکتور چیه
همن کارایی داره
با این تفاوت که کلسیم راکتور با ورود co2 اب داخل کلسیوم راکتور اسیدی
میکنه و از سنگ کربناتی که داخلش هست تو اب حل شده و به صورت قطره وارد اب
تانک میشه
کالک واسر دیگه این co2 نداره مقداری پودر کالک با اب ro مخلوط میکنی
وبه صورت کم کم به اب اضافه میکنه
ولی کارای هردو اضافه کردن کلسیم هست
ویرایش توسط l2eza : 23rd November 2012 در ساعت 02:20 PM دلیل: برداشت اشتباه از سوال
از نظرکارایی یکی هستن ولی تو علکرد یه تفاوتی دارن که کلسیم راکتور با واکنشی که داخلش ایجاد میشه کلسم به اب اضافه میشه ولی کالک واسر مستقیم کلسیم رو به اب اضافه میکنه بعلاوه اب تبخیری اکواریوم رو
کدوم بهتره کلسیم راکتور یا کالک واسر بدون احتتساب هزینه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)