منم تبریک می گم....
اروانای قشنگی داری من که خیلی از این ماهی خوشم میاد .با جذبه و با ابهته....:smile (124):
امیدوارم چرخ آکواریومت بچرخه همیشه برات:smile (249):
منم تبریک می گم....
اروانای قشنگی داری من که خیلی از این ماهی خوشم میاد .با جذبه و با ابهته....:smile (124):
امیدوارم چرخ آکواریومت بچرخه همیشه برات:smile (249):
ممنون شما لطف دارید در آینده سعی می کنم عکس بیشتر قرار بدم تا دوستان هم لذت ببرن.:smile (22)::smile (22):
سلام,والا بعد کلی پرسوجو متوجه شدم رد2 هست,به ماهی هایی که تو سطح میان بعضی وقت ها حمله میکنه انم نه به صورت حاد فقط برای حفظ قلمرو خودش.
سلام,ممنون از توجهتون از ظروف سفالی فقط همون کوزه ی وسط مونده که اونم با این آکواریوم عجین شده,در مورد گیاه هم تجربه ی زیاد خوبی با گوشت خوارها نداشتمسلام
تبريك ميگم تانك زيبايي داريد و از اون زيبا تر طرح چوبيه كه براي اين 2 طبقه تهيه كردين.
سعي كن گياه طبيعي جايگزين گياه هاي مصنوعي كني كه زيبايي بيشتري به تانكت ميده.
به نظر من ظروف سفاليت رو بردار تا چهره طبيعي تري به خودش بگيره.
به هر حال موفق باشي واقعا زيباست.
منم آكواريوم 2 طبقه دارم منتها فعلا طبقه بالا (آب شور) داره كار ميكنه و طبقه پايين و موندم ديسكس يا فلاور؟(امان از دست اين جا به جايي ها)
به خاطر همینم مصنوعی گرفتم,راضیم هستم چون تو سیفون کردنم راحتتر هست,شاید در آینده آکواریوم بالا رو گیاهی آروانا دیسکس کردم.:smile (44):
دو تا عکس از هوشنگ پسرم (فلاور شرت بادی) امیدوارم خوشتون بیاد:93:
دوستان فلاور بازم نظر فراموش نشه:smile (160):
![]()
وای چه گل پسری ... هوشنگ خان چه هدی داره ماشاءالله ... تبریک میگم![]()
سلام فلاور خیلی خوشگل و خوش استیلی دارید. تبریک میگم
بدون شرح...
![]()
عکس فلاوره جدیدم امیدوارم آینده ی خوبی داشته باشه.
سال نو هم بر همه دوستان مبارک
![]()
این فلاوری هست که چند مدت پیش از آقا مصطفی2008 shellman عزیز گرفتم
تو این مدت هر کاری کردم چروک هدش به طور کامل باز نشد باز اگه راهکاری به ذهن دوستان میرسه دریغ نکنن.
تو این مدت هم هفته ای حداقل یک باردر هفته سیفون+نمک+غذا هم :هامپی هد مگاهد jbl استاری میدادم بهش.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.