سلام...
نه دوست عزیز صدای ایجاد شده از مکش اب درون لوله به خاطر نداشتن فضای مناسب برای هوا کشی هستش که صدای به صورت هورت کشیدن ایجاد میکنه که تنها راه حل این موضوع تنظیم دپی ورودی و خروجی اب هستش که راهترین کار اینه که تو مسیر لووله های ورودی و خروجی مخصوصا خروجی شیر تنظیم کننده جریان اب قرار بدیم که در این حالت هیچ صدای شنیده نمیشه...به خاطر این میگم مخصوصا خروجی چونکه معمولا دپی خروجی بیشتر از ورودی میشه...
مرسی از دوستان....باید بغل شیشه سوراخ بشه دیگه....چقدر باید باز سطح اب فاصله داشته باشه؟؟؟؟....سوراخ چه اندازه باشه؟؟؟
خب من فدردا میخوام سوراخش کنم ارتفاع تانک 65 هست 5 سانت بلا که هیچ...یکم پایین تر سوراخ میکنم دیگه درسته؟؟؟؟ که خروجی سامپ بشه!!! سامپم طولش تقریبا 70 سانته!!!![]()
ممنون اقا مهدی...هم سن هم هستیم.....خیلی کمکم کردی....راستش میترسم پایین سوراخ کنم...همون بالا سوراخ میکنم...مته میتین 50.......خبرشو هم میدم....تا بعدا ببینم میتونم خودم سامپ درست کنم یا نه...چون به جیز اسمش هیچی نمیدونم!!!یه سوال من باید تانک اصلی رو این کارو بکنمدیگه...گیج شدم!!!
با سلام خدمت همه دوستان.این اورفلو که یه تلق بیشتر نیست.آخه از یه آکواریوم فروشی پرسیدم اور فلو چنده.بهم گفت 250هزار تومن :دی
من فکر میکردم شاید توش از موتوری استفاده شده که قیمتش اینقدر بالاس.ولی الان که میبینم یه تلق بیشتر نیست.یعنی به نظر شما قیمتش همینه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)