ما اصلا نیازی نداریم برق های ولتاژ رو قطع و وصل کنیم ما 220 ولتی رو که به ترانس میدیم اونو قطع وصل میکنیم با یه مدار خیلی خیلی ساده . خرج این مدارش هم 1500 تا 2000 تومن حل میشه .
قسمت دوم سوالت رو متوجه نشدم اگه میشه یه خورده واضح تر بگ .
مرسی.
به این عکس میگن مدار کسکود توی الکترونیک به عنوان مدار چند برابر کنننده ولتاژ ازش یاد میشه .الان ازنم رو باز كردم ريختم بيرون از 4تا قسمت تشكيل شده(يا من اينطوري فكر ميكنم)
يك قسمت همين قسمتيه كه جرقه توش توليد ميشه يك قسمت سوئچيه كه برقو قطع و وصل ميكنه
يه قسمتم فكر كنم خازنه كه برقو تقويت كنه و يك قسمتشم ادابتوره كه قسمت ادابتور با سوئيچ تو هم
ادقام شده.اين عكسايه ازن منه
خوده دستگاه با اداپتور كه كنارشه
داخل دستگاه
اين فكر ميكنم خازنه
داخل محفظه جرقه زن
اون محفظه هم که همون سیستم corona discharge است که توش جرقه زده میشه و گاز تولید میشه .
به احتمال زیاد اون مدار کسکود شما هم سوخته .
واسه همینه تو سیستم های بزرگ تولید ازن از ترانس استفاده میکنن چون عمر مفیدش از آدمها بیشتره .
واقعا دمتت گرم سعید
معلومه که خیلی براش وقت گذاشتی
اینشالا که جواب بده
زنده باشی رضاجان
فردا بعد از ظهر اگه وقتم آزاد باشه دیگه تکمیلش میکنم و مدار قطع و وصل رو ردیف میکنم و نهایتاً میرسه به مرحله استفاده .
ان شا ا... که جواب میده .
اره اون صفحه داخل اون لوله شيشه اي سوخته و ديگه كار نميكنه چون با يه اداپتور قوي امتحانش كردم حاصلي نداشت
راسني اين ماده سياه رنگ چيه ميريزن رو مدار علاوه بر ايني كه من فكر ميكنم خازنه تو اداپتورشم ريختن يه قسمتيشو؟
مثله اينكه تو ساخت واتر پمپم ازش استفاده ميشه
یه نوع پلاستیکه که در درجه اول به نیت عایق کاری خیلی عالی ازش استفاده میشه هم در برابر رطوبت و هم انحصاری کردن کار .
یه عایق خیلی عالیه چون حتی ولتاژ بالا هم ازش رد نمیشه.
دقيقن همينطوره اصلن نميشه از بين ببريش يا بايد كل كارو خراب كني يا بهش دست نزني
اسم اين عايق چيه خيلي محكمه قدرت چسبندگيشم خوبه؟
مصطفی جان اسم درست رو نمیدونم و تا حالا ازش استفاده نکردم .
دوستان عزیز دستگاه ازنایزری که ساختم فعلاً زیر تست هستش و فعلاً داره درست کار میکنه به محض قطعی شدن کارکردش نقشه کامل و سایر تغییرات رو واسه دوستان میزارم رو سایت.![]()
سعيد خان دست شما درد نكنه كامل و جامع بود توضيحات شما
قيمت تمام شده كارت چقدر شده ؟ البته فكر كنم بيشتر قسمت مربوط به ترانس باشه با اطلاعاتي كه من گرفتم ترانس از 60 هزار تومان تا 120 هزار تومان توي بازار هست
فقط چه فكري براي جعبه اون كردي چون فكر كنم ترانس لامپ نئون وزن زيادي داشته باشه ؟
بعد پمپ هوا رو توسط لوله از بين دو الكترود عبور ميده يا نه ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.