سلام
لطف می کنین نظری در مورد این عکس بدین
مشکل اینجاست که رشد جابک تو آک خیلی زیاده
طبیعیه؟
چکار کنم جاوشو بگیرم؟
سلام
لطف می کنین نظری در مورد این عکس بدین
مشکل اینجاست که رشد جابک تو آک خیلی زیاده
طبیعیه؟
چکار کنم جاوشو بگیرم؟
سلام.طبیعیه.بستگی به نورتم داره اگه خیلی اذیتت میکنه یه تیم کلینر خوب راه اندازی کن.زیاد حساسیت رو این موضوع نشون نده اگه از تازه تانکتو راه اندازی کردی
منظورتون از تیم کلینر کدوم ماهی هاست؟
یک شاه بلنی با 2 تا ستاره دارم
چی بگیرم خزه می خوره؟
منظور همون ماهی هایی است که جلبک میخورن.برای تمیز کردن سنگهاو شیشه از بلنی و برای شنها هم میتونی از گابی شنخوار و ستاره ماسه الکن و هرمیتها استفاده کنی.
نور شما باید مناسب اب شور باشه یعنی کلوین (رنگ نوری) بالای 10000 کلوین داشته باشه.مثلا در متالهای مخصوص اب شور شما متال 14000 و 20000 کلوین رو میتونید تهیه کنید یا مهتابیهای مخصوص اب شور.اگر همled استفاده میکنید که باید اون رو هم بسیار با دقت تهیه کنید.اگر نور شما کلوین مناسب نداشته باشه رنگ نور به زرد و سفید گرم نزدیک میشه که سبب تسریع رشد جلبکهای مزاحم در اکواریوم میشه.
در مورد اون عکسی که گذاشتید به نظرم مشکل چندانی نیست و به راحتی با یک گابی قابل حله.نورتون هم در عکس به نظرم سفید مایل به گرم هست و میزان نور اکتینیک (ابی )داخلش کمه.
موفق باشید
برای فیش اونلی میتونید ازشون استفاده کنید البته ترجیحا گونه هایی که مقاومترن و راحتتر غذاخور میشن.بستگی به نوع پروانه اش داره و بعضی از اونها به شقایق اسیب نمیزنند ولی بیشترشون از شقایقها هم تغذیه میکنند.اگه شقایق دارید قبلش باید بررسی کنید .به طور کلی هر بافت متخلخل و پرحفره ای میتونه استفاده بشه و محل رشد باکتریها باشه.از جمله همین نخودی یا خرده مرجان که اکثرا استفاده میکنند شباهت به سنگ پا داره!! البته در مورد مواد معدنی که احتمالا در اثر قرارگرفتن در اب شور میتونه سنگ پا ازاد کنه و اینکه این مواد مضر هستند یا نه من اطلاعی ندارم .به نظر میرسه شما بهتر هست سراغ همون روشهای تجربه شده و مطمئن برید.
من در بخش پروانه ماهیان سعی میکنم گونه های مختلف و بیشتری رو معرفی کنم .امیدوارم مفید باشه
موفق باشید
دوستان ببخشید کاره اوزن چیه و آیا کاره uv را انجام میده و بین یو وی و اوزن کدام کارایه بیشتر داره و آیا هردو انگلهارو از بین میبرند
سلام فواد. از کجا معلوم که تانکت انگل داره که میخوای یوی یا اوزن ساز بگیری صبر کن چنتا سیفون بزن چند وقت هم موجودی اضافه نکن اگه بعد سیفون درست نشد برو بازم پول خرج کن .عجله نکن .بنظر من سه یا چهار با هر بیست روز 40تا 60لیتر سیفون بزن بعدش ماهی اضافه بکن ببین زنده میمونه یانه شوری سنج رو هم اگه کالیبر کنی خوب میشه.
ازن و یووی هر در کار استریل کردن رو انجام میدن منتها تفاومت های کلی خیلی با هم دارن .
هر دو تا قدرت از بین بردن تک یاخته ها - باکتری ها ویروس ها میکروبها و کلا موجودات تک سلولی رو دارن .
یووی این کار رو با نور فرا بنفش انجام میده و راندمانش نسبت به ازن کمتره چون اون ذرات مثل باکتری ها یا میکروبها حتماً باید از فاصطه خاصی از جلوی اون نور رد بشن که از بین برن (البته بستگی به قدرت یووی هم داره)
اما ازن :
قدرت اون تو ماکزیمم حالت 3000برابر کلر هستش
حالت ناپایدار اکسیژن هستش که سه اتم اکسیژن در کنار هم قرار میگیرن و خاصیت اکسیدکنندگی بسیار بالایی پیدا میکنن .
کنترل اون بدون کنترلرش یه نمه سخته چون اگه اووردوز بشه خطرناک میشه . بعلت تاثیر گزاری بر روی ارگانیسمهای تک سلولی مثل جلبک ها مثل فیتوپلانکتونها بعد از مدت کوتاهی میتونه آب رو به کریستال تبدیل کنه و آب رو بینهایت شفاف کنه .
بهتره بعد از مرحله ازن دهی به آب آب رو از زغال اکتیو عبور بدیم که ازن اضافی حذف بشه و از طرفی باعث کاهش orp بشه .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)