بهش زمان بدید............بهتره در هفته یک روز غذا ندید............روشنایی رو هم کم کنید...........
بهش زمان بدید............بهتره در هفته یک روز غذا ندید............روشنایی رو هم کم کنید...........
سلام
دوستان من یه کمک کلی میخوام
یه آکواریوم دارم که میخوام بکنمش آکواریوم دیسکس سایزش 190*40*60 هستش . عکساشو میذارم . میخوام بدونم باید چه چیزایی شو تغییر بدم ، چیا کم کنم
یا چیا بهش اضافه کنم . فبلترام یه سامپ کنار هست که عکسشو گذاشتم یه فیلتر سطلی ایهام 2217 هم هست . مدیا های مورد نیازشم میخواستم بدونم
انقدر چیزای مختلف خوندم سر در گم شدم ..
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
خیلی ممنون از راهنمایی دوستان ( ali & B@B@k ) ... غذاهای خشکی که واسه دیسکس خوب و مفید هستش را میشه معرفی کنید ؟
دنبال چنتا موضوع هستم مثلا اینکه . الان این دکور برای دیسکس مشکلی داره یا نه . مدیا داخل شامپ برای دیسکش چیا باید باشه . باید ro داشته باشم یا نه .
یا اینکه میگن تو تانک دیسکس نباید گیاه باشه ولی همون طور که میبینید من دارم . درجه آب 28 نگه داشتم که نه زیاد به گیاه ها فشار بیاد نه به 2 تا دیسکس هایی که داخلشه
و اینکه این حجم آب با این شن ها چند بار در هفته سیفون میخواد ( برای دیسکس )
و هر نکته ای که فکر میکونید
مرسی .
سلام اقا محسن:
تترا و سرا و جی بی ال و هیکاری و آزو و تروپیکال و اوشن نوتریشن غذاهای معتبری دارند بسته به بودجه ای که در نظر میگیرید میتونید تهیه کنید من خودم الان تترا دیسکس و Discus formula pellets شرکت اوشن نوتریشن و کمی هم از آزو به ماهیام میدم ولی اینها همه به ذائقه ماهی شما و عادت انها نیز بستگی داره
ویرایش توسط B@B@K : 2nd February 2014 در ساعت 07:06 PM
سلام :
حالا منظور شما کاملا واضح هست
1- شما احتیاج به دستگاه ro ندارید مگر آنکه تصمیم به تکثیر بگیریددر شرایط حال حاضر آب تهران فعلا برای نگهداری دیسکس مناسب هست (فقط نگهداری).
2-دکور شما مناسب هست منتهی یک صدف میبینم البته اگر اشتباه نکنم که انرا از تانک خارج نمایید سیفون شما بستگی به تعداد ماهیان شما و سیستم فیلتراسیون و تعداد دفعات غذادهی دارد پس پس از اینکه تصمیم گرفتید که چندتا دیسکس خواهید داشت و سایزشون چی خواهد بود میتوان در مورد سیفون تصمیم گیری نمائید ولی به هر حال باید سیفون شما حتما همراه با گراول کلینینگ باشد.(بخاطر وجود شن)
3- با توجه به اینکه اکثرا وسایل و کلا لوازم آکواریوم جنبه تبلیغاتیشان بیشتر به چشم میخوره من جای شما باشم فقط از ابر و سرامیک زیاد در سامپم استفاده میکنم خود فیلتر 2217 تان هم که سابستریت پرو داره و از خرجهای اضافی پرهیز میکنم.در ضمن وقتی دیسکس نگهداری میکنید یک سری گیاهان رو باید از مجموعه خود حذف نمایید اکثرا آنوبیاس و جاوا فرن میتونه جالب باشه
تمام مطالبی که عرض کردم نظر شخصی من هست و شما میتوانید از نظرات دیگران هم آگاه شوید
مرسی از راهنماییهاتون ..
چنتا موضوع .. اینکه درسته اونی که تو تانک هست صدفه که در میارم ..
اما شنی که ریختم شن رودخانه ای هستش تا جایی که تونستم صدف هاشو جدا کردم ولی خب یکم توش هست .
تعداد دیسکس هم که میخوام نگه دارم . چون من عاشق بزرگ کردن ماهی هستم میخوام 10-15 تا ، 2 تا 3 اینچ بگیرم .... همراهش ماهی هست که بشه 1-2 تا کنارش نگه داشت؟
بعد اینکه . فیلتر سطلیم چون از عموم گرفتم ، موقع جمع کردن آکواریومش مدیا هارو ریخته بود دور
سلام مجدد:
اشکالی نداره همون که تا حد امکان صدفهاشو جدا کردید عالیه در کنار دیسکسها ماهی میشه نگهداشت ولی شما دیسکسهارو تنها نگه دارید
در زیر ماهیانی که میشه با دیسکس نگهداشت رو خدمتت قرار میدم ولی بهتر هست که دیسکس تنها نگه داشته شود
در مورد مدیا اگر تونستید سرامیک و سابستریت پرو بگیرید اگر نشد همون سرامیک کافیه ولی دقت کن که خلل و فرج زیادی داشته باشه
ماهیان سازگار با دیسکس
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)