سلام.چند وقتی هست که گیاهای تانکم دارن زیاد میشن.خواستم بدونم چطوری باید تکثیرشون کرد.ممنون میشم راهنماییم کنید.ممنون.این هم عکس
![]()
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
بنده تانکی با ابعاد 85 طول 45 عرض 45 ارتفاع ساختم و قصد نگهداری از گیاهان آکواریومی و گونه های متنوع شریمپ رو دارم برای تانک مورد اشاره قاب t5 ماهیران تهیه کردم که 6 عدد مهتابی داره 4 عدد سفید و 2 عدد صورتی که هر کدوم 24 وات هستند و در مجموع 144 وات نور دارن. برای بستر از آکوابیسیس به عنوان کود و خاک کونترو سویل بهره میبرم و قصد تهیه سیستم co2 رو نیز دارم همچنین برای تصفیه تانک از فیلتر 2213 ایهایم استفاده می کنم و برای آب مورد نیاز تانک هم از فیلترro قصد دارم که استفاده کنم . تانک مورد نظر هنوز آبگیری نشده و در حال تکمیل اطلاعات و ابزار مورد نظر هستم. در چند مورد نیازمند کمک شما دوستان می باشم که در زیر خدمتتون عرض میکنم.
1.بنده در انتخاب گیاه کف پوش به مشکل خوردم نظر بنده روی گیاه همیانتوس کوبا هست ولی چون اولین تجربه بنده هست نگران هستم به مشکل بخورم به خصوص مشکل جلبک و اینکه در جاهای مختلف دیدم که دوستان اشاره کردن در ابتدا باید از گیاهان ساده تر استفاده کرد برای همین با توجه به مشخصات تانک و موارد گفته شده نیازمند راهنمایی هستم
2. چون هدف اصلی بنده نگهداری از شریمپ هست و بعضا دیدم که دوستان گفتن نگهداری از شریمپ با تانک پلنت حرفه ای مقدور نیست در این خصوص نیز دچار شک و تردید شدم
در پایان از لطف شما سپاس گذارم
سلام دوست عزیز اول اینکه عرض تانک کمه و در طراحی به مشکل میخوری و فقد میتونی طراحی ایواگامی رو انتخاب کنی اگر بخوای روی یک سبک حرکت کنی
در مورد جلبک ومطالبی که فرمودید
اگر فیلتر رو قبل از راه اندازی یک جوری جا بندازی.....مثلا مدت 2 ماه به یک تانک کهنه وصل باشه مشکلی نیست ......
و اگه نتونستی ..به شرط اینکه بتونی نیترات و امونیاک و نیتریت رو در تانکت با تستر بسنجی جوری که بالا نره باز هم مشکلی نیست ...
در غیر اینصورت باید ابتدا با گیاهای متوسط تا اسون با رشد زیادشروع کنی بعد از 2 تا 3 ماه گیاها رو عوض کنی .....
چه نوع میگویی میخوای نگه داری اگر رد چری رد فایر رد ریلی اورنج و یلو هست مشکلی نیست
اگر میکو های سخت هست ابتدا باید شرایط تانکت رو طوری در بیاری که المانهای اون ثبات داشته باشن و مثلا سختی و ph یهویی بالا نره ........یعنی تانکی با لیتراژ بالا
سلام ممنون از پاسخ شما
خیلی دوست داشتم نظر شما رو در مورد بستر و نور تهیه شده نیز بدونم.
در مورد فیلتر سطلی آیا میشه این فیلتر رو به تانک دیسکس هم وصل کرد تا سیکل بشه البته تانک دیسکس های من قبلا سیکل شده و الان اصلا نیتریت نداره.
در مورد میگو هم در فاز اول بیشتر میگوهای رنگی مد نظرم هست که قبلا تجربه نگهداریشون رو داشتم و سپس خانواده بی شریمپ ها . خیلی دوست داشتم رو خانواده کاردینال ها هم کار کنم ولی به خاطر ph بالا مورد نیاز این دسته فکر نمیکنم که امکانش برام فراهم باشه.
سپاس
اکوا بیسیس خوبه و کسی ازش نارازی نبوده
کونترو سویل ..از این نه خودم استفاده کردم نه گزارشی از دوستان شده ولی اگر مال jbl هست ..تاحالا از این برند هیچ گزارش ناجوری نشدهدر مورد نور هم مهتابی های هالی استار خوب بود و امتحانش رو پس داده قیمت هم مناسب بود ..یک نوع مهتابی زیر کابینتی قیمت 1.5 متریش فکر کنم 40 تومن بود
در ضمن مهتابی های ماهی ایران تا حالا هیچ گزارشی ازش ندیدم وشما بگو چند خریدی و چجوری کار میکنه
فیلتر رو میشه به تانک دیسکس وصل کرد و خوبه
قبل از اینکه نا امیدت کنم در طول مدتی که پستهای اینگونه سایتها رو میخونم میگو های سخت مثل بی شریمپها رو فقد در 3 تا 4 تانک موفق دیدم......باید سختی رو فوقالعاده بیاری پایین پایین تر از میزانی که ro میاره
در مورد میگو ها خیلی مطلب در سایتهای داخلی و خارجی پیدا نمیکنی
یک جور سکرت هست و چون پول خوبی در تکثیر میگو هست کسی تجربش رو راحت در اختیار شما قرار نمیده چه در داخل و چه در خارج
ویرایش توسط mohsenraffiee : 29th December 2014 در ساعت 11:29 PM
در مورذ نور یک سیستم روشنایی هست که بالای آکواریوم نصب میشه و در واقع یه پک هست و فقط لامپ به تنهایی نیست که طول خود پایه 85 ولی 6تا لامپ 60 سانت میخوره که کلا 350 تومان هزینه داشت
بیشتر بنده میخواستم بدونم که مقدار نور به نظر شما کافی هست طبق محاسبه من چیزی بیش از یک وات نور در هر لیتر ارائه میکنه
بستر حقیقتش این خاک یه نوع خاک ژاپنی هست طبق چیزی که رو بسته هست و تولید کننده مدعی شده که ph رو کنترل میکنه و مناسب شریمپ هست
در مورد شریمپ هم کاملا با شما موافقم و بنده اول میخوام رو دسته رنگی ها کار کنم و بعد سراغ خانواده بی برم در مورد tds به نظر شما 90 مناسبه ؟
و در آخر در صورت سیکل کردن فیلتر به نظر شما میتونم از همیانتوس کوبا در اول کار استفاده کنم و به مشکل نمیخورم؟
در مورد عرض تانک هم بنده طبق فرمایش شما میخوام از طرح سنگی استفاده کنم
تشکر از وقتی که صرف کردید
بله اگر از فیلتر سیکل شده استفاده کنی مشکلاتی که بیان کردی به حداقل میرسه
فعلا اره ولی برای بی شریمپ باید علاوه بر ro از سیستم رزین و اب فوق سبک استفاده کنی ...tds زیر 10
برای شروع زیاده .....و با 80 درصد کل نور مورد نیاز شروع کن بعد که گیاها بیشتر شد با 100 در صد ادامه بده..یا اینکه نور دهی رو با 8 ساعت در روز شروع کن
کود مایع هم همینطور با 80 در صد دوز روی جعبه شروع کن و با زیاد شدن گیاها به 100 در صد و بعد گه گیاها انبوه شد با 120 تا 150 درصد دوز پیشنهادی
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)